خرید اینورتر های صنعتی با برند های مختلف چینی ، ایرانی و اروپایی

اینورتر های پر فروش

خرید اینورتر صنعتی از نمایندگی

پارتاک صنعت با ارائه بهترین قیمت انواع اینورتر های صنعتی همراه با  گارانتی های معتبر و خدمات پس از فروش همواره در تلاش است که بهترین خدمات در زمینه برق صنعتی و اتوماسیون را به شما عزیزان ارائه دهد. به همین منظور شما می توانید همه روز از ساعت 8 صبح لغایت 9 شب با همکاران ما در تماس باشید تا ضمن مشاوره تخصصی در خرید اینورتر و الکتروموتور شما را یاری نمایند.

اینورتر صنعتی

اینورتر 0.75 کیلووات تکفاز ورتکس سری IR233 سبک کار

قیمت اصلی تومان 5,950,000 بود.قیمت فعلی تومان 5,950,000 است.

قیمت اینورتر صنعتی، درایو موتور

اینورتر صنعتی، که در صنعت با نام های دیگری مانند درایو، درایو فرکانس متغیر، کنترل دور موتور یا VFD نیز شناخته می شود، دستگاهی است که می تواند جریان برق ورودی مستقیم ( DC ) را به جریان متناوب ( AC ) تبدیل کند. هم چنین اینورترها می توانند ولتاژ خروجی مناسب برای موتورهای الکتریکی را تولید کنند. معمولا در صنایع و کاربری های صنعتی برای تنظیم دور و گشتاور الکتروموتورها، و یا برای راه اندازی الکتروموتورها و دینام های سه فاز با برق تکفاز از اینورتر صنعتی استفاده می شود.

 مزایای اینورتر صنعتی

علاوه بر توضیحات بالا، استفاده از اینورتر و درایو صنعتی مزایای دیگری نیز دارد، به دلیل همین مزایا صنعتگران از این دستگاه استفاده می کنند. مهمترین مزایای استفاده از اینورترهای صنعتی عبارتند از :

  • قابلیت راه اندازی الکتروموتور سه فاز با برق تکفاز ( البته حداکثر تا توان 4 کیلووات )، موتورهای سه فاز
  • تنظیم دور و گشتاور الکتروموتور : برای مثال اگر موتور الکتریکی 1400 دور باشد اینورتر می تواند دور آن را از 1 دور تا 1400 دور در دقیقه تنظیم کند
  • اینورتر می تواند جهت گردش موتور را در هر دو حالت چپ گرد و یا راست گرد تنظیم کند
  • در هنگام استارت اولیه موتور، اینورتر فشار و ضربه مکانیکی اولیه را می گیرد
  • شوک و جریان کشی اولیه موتور با نصب اینورتر از بین می رود
  • صر و صدای موتور و نویز آن با نصب اینورتر بسیار کاهش می یابد
  • تشخیص هوشمند میزان بار موتور و حفاظت در برابر بار اضافه
  • قابلیت کنترل از راه دور
  • کاهش قابل توجه هزینه‌های اجرایی ( 60 درصد صرفه جویی در هزینه ها
  • کاهش هزینه برق و انرژی مصرف

در مجموع اینورترهای صنعتی هم به نوعی ایمنی و حفاظت از موتورهای الکتریکی را تضمین می کنند و هم راندمان و کارایی آنها را بالا می برند و هم در مصرف برق و انرژی صرفه جویی می شود

کاربرد اینورتر صنعتی

اینورتر و درایوهای صنعتی در صنعت کاربرد بسیار زیادی دارند. در دستگاه های صنعتی که در زیر ذکر شده است برای کنترل الکتروموتورها از اینورترها استفاده می شود :

  • الکتروپمپ های خانگی یا صنعتی
  • بوستر پمپ
  • هواکش ها و فن های صنعتی
  • آسانسور و بالابر و پارکینگ طبقاتی
  • دستگاه های CNC برای کنترل موتورهای اسپیندل
  • دستگاه های برش و جوشکاری
  • جرثقیل های سقفی و تاور کرین
  • نوار نقاله
  • دستگاهای اکسترودر
  • دستگاه های صنایع چوب
  • ماشین آلات بسته بندی
  • ماشین آلات تزریق پلاستیک
  • پنل های خورشیدی
  • برق اضطراری
  • سیستم های گرمایشی و سرمایشی

کاربرد اصلی اینورترها یا معکوس‌کننده‌ها، انجام عمل عکس مبدل‌های متداول برق AC به DC است و کاربرد دیگر اینورترها (یا درایو AC)، کنترل دور و سرعت موتورهای الکتریکی AC سه‌فاز بدون کاهش قدرت و گشتاور موتور و کاهش مصرف انرژی بدون هیچ گونه تأثیری در عملکرد سیستم است.

مشخصات فنی اینورتر صنعتی

اینورترها و درایوهای صنعتی نیز مانند هر دستگاه برقی دیگر دارای مشخصات و پارامترهای فنی هستند که آگاهی از آنها برای انتخاب و استفاده در دستگاه صنعتی بسیار لازم است. مشخصات فنی درایوها به صورت زیر بیان می شود :

  • IGBT : مهمترین پارامتر و ویژگی اینورتر IGBT آن است، این قطعه موجود در ماژول اینورتر عمل سوییچ الکتریکی را انجام می دهد و عملا کار کنترل دور موتور بر عهده آن است

پارامتر های مهم در اهمیت IGBT

کارایی بالا و سوئچینگ سریع: این امر تلفات سوئیچینگ را به حداقل می‌رساند و سوئیچینگ فرکانس بالا را که برای هارمونیک موتور و کاهش نویز مناسب است، ممکن می‌سازد.

برخورداری از ظرفیت بالای حمل جریان و قابلیت افزایش سطح جریان اتصال کوتاه: ماژول‌های Igbt با حداکثر توان حمل جریان بیش از 100 آمپر در دسترس هستند و اگر این مقدار کافی نباشد از دو ماژول Igbt به صورت موازی در مدار استفاده می‌گردد.

برخورداری از ظرفیت بالای حمل ولتاژ: مدل‌های مناسبی از Igbt برای بهره‌برداری از شبکه‌های تک فاز و سه فاز اصلاح‌شده از 110Vac تا 690Vac وجود دارد، یعنی igbt‌ها از ظرفیت حمل ولتاژ بالایی تا 1.6 کیلو ولت برخوردارند.

گیت آمپدانس بالا: بدین معنی است که می‌توان Igbt را با کنترل گیت، به سرعت خاموش و روشن کرد.

Igbt دارای ولتاژ وصل (راه‎اندازی) پایین است، که باعث کاهش تلفات رسانایی می‌شود.

Igbt دارای حوزه عملیاتی گسترده و ایمنReverse Bias است (RBSOA)، به این معنی که می‌توان با اطمینان از مدارهای اتصال کوتاه به واسطه مدارهای تشخیص عدم اشباع (desaturation detection) و اندازه‌گیری مستمر جریان در برابر اضافه بار و اضافه جریان، محافظت کرد. تشخیص عدم اشباع، در زمانی که Igbt روشن است، بر Vce نظارت دارد و اگر این میزان تا حد بحرانی افزایش یابد. Igbt بلافاصله خاموش می‌شود.

تشخیص اتصال کوتاه، اضافه بار و جریان، و خاموش شدن در زمان کوتاه در Igbt از اهمیت بالایی برخوردار است

  • توان اینورتر : قدرت و توان درایوهای صنعتی بر حسب اسب بخار یا کیلووات بیان می شود. برای راه اندازی موتور با هر توانی باید از اینورتری با همان توان استفاده کرد
  • فاز و جریان ورودی برق که به دو نوع تکفاز و سه فاز تقسیم می شوند
  • مد کنترلی VFD که بصورت پنل کنترلی روی دستگاه وجود دارد و در بعضی از آنها جدا شده و از کنترل از راه دور را امکان پذیر می رسد.

انتخاب روش کنترلی مناسب برای راه اندازی الکتروموتورهای القایی باعث می شود موتور گشتاور، راندمان و بازدهی بالایی داشته باشد و در عین حال کمترین خرابی و استهلاک را داشته باشد.

بطور کلی 4 مد کنترلی اصلی برای درایوها تعریف می شود، که با استفاده از آن کار کنترل ولتاژ، دور و گشتاور موتور را انجام می دهند.

  1. مد کنترلی V/F (ولتاژ/فرکانس)
  2. کنترل برداری حلقه باز یا SVC (Sensor less Vector Control) بدون سنسور
  3. کنترل برداری حلقه بسته (Close Loop Vector) با سنسور
  4. مد کنترلی گشتاور (Torque Control)

همه روش های فوق از مدولاسیون پهنای باند PWM استفاده می کنند.

مد کنترلی ولتاژ/فرکانس

این روش ساده ترین روش کنترل الکتروموتورها است و همه درایوها این مد کنترلی را پشتیبانی می کنند. در این روش از نسبت بین ولتاژ و فرکانس برای ایجاد شار جهت تامین گشتاور موتور استفاده می شود.

در این روش با کاهش فرکانس از مقدار نامی (معمولا 50 هرتز)، ولتاژ نیز متناسب با آن کاهش پیدا می کند. در مد کنترلری V/F، اندازه زاویه کنترل نمی شود و این موضوع باعث می شود موتور در سرعت های کم ناپایدار عمل کند.

  • کیفیت ساخت و متریال به کار رفته که کاملا به برند و کارخانه سازنده بستگی دارد

انواع اینورتر صنعتی

اینورترها از نظر جریان ورودی برق به دو نوع اینورتر تکفاز و اینورتر سه فاز تقسیم می شوند اما جریان خروجی هر دو نوع سه فاز است. درایوهای تکفاز که اصطلاحا به آنها اینورتر تکفاز به سه فاز نیز گفته می شود، به برق شهری 220 ولت متصل شده و می توانند موتورهای الکتریکی را تا توان 4 کیلووات کنترل کنند. درایوهای سه فاز به برق سه فاز متصل شده و با توجه به توان مصرفی الکتروموتور متناسب را می توانند کنترل کنند. هرچقدر توان مصرفی اینورتر صنعتی بالاتر باشد ابعاد و حجم آن نیز بیشتر و سنگین تر است

از نظر کاربری و استفاده در دستگاه های مختلف نیز اینورترها به دو نوع سبک کار و سنگین کار تقسیم می شوند. در کاربری های سبک و کوچک از درایوهای سبک کار و برای کارهای سنگین ( مانند استفاده در جرثقیل ) از اینورترهای سنگین کار استفاده می شود

انواع اینورتر سه فاز و تک فاز

اینورترهای تکفاز در برق صنعتی، وسایل های خانگی و صنعتی از جمله ماشین لباس شویی، یخچال، آسانسورهای خانگی، پمپ های آب، کولرگازی و غیره که در آنها حرکت وجود دارد به کار برده می شوند و این قابلیت فرکانس و سطح ولتاژ تولیدی را توسط تقویت کننده ها به سطح ولتاژ و فرکانس دلخواه تبدیل کرده و برق شهری AC خروجی را با ولتاژ و فرکانس مورد نیاز کاربر تامین و تولید می کنند. در نهایت از برق AC تولید شده در خروجی اینورتر می توانیم انواع موتورهای AC سه فاز را کنترل و راه اندازی کنیم.

انتخاب و خرید اینورتر صنعتی

انتخاب و خرید درایو صنعتی با توجه به عوامل مختلفی تعیین می شود. برند سازنده، مشخصات فنی، توان درایو ، جریان ورودی، مدل و سری، شرایط محیط کاری و نوع کاربری درایو بعنوان مهمترین موارد برای انتخاب و خرید اینورتر باید در نظر گرفته شود. قیمت فروش اینورتر صنعتی نیز همواره عاملی مهم و موثر برای خرید این دستگاه در میان صنعتگران مورد توجه قرار می گیرد. توجه به این موارد می تواند در انتخاب و خرید به بهترین شکل ممکن به شما کمک کند.

برای خرید اینورتر صنعتی لازم است در نظر داشت که اینورترهای صنعتی با توجه به جریان ورودی برق در دو نوع تک فاز(تک به سه) و سه فاز(سه به سه) و در توان های مصرفی مختلف تولید و عرضه می شوند. با توجه به گستردگی زیاد انواع اینورتر، انتخاب برای خرید اینورتر با کیفیت و مورد نیاز شما بسیار مشکل است. مراجعه به یک فروشگاه معتبر باسابقه جهت مشاوره فنی و انتخاب درایو، بهترین روش خرید درایوهای صنعتی است. شما صنعتگران عزیز می توانید در این صفحه علاوه بر مشاهده انواع درایوهای موجود در پارتاک صنعت و مشاهده ویژگی ها و مشخصات هر کدام اقدام به خرید آنلاین کرده و در محل مورد نظر خود کالا را تحویل بگیرید.

نکات مهم در خرید اینورتر صنعتی و قیمت فروش آن

قیمت درایو موتور بر اساس مشخصات آن تعیین می شود و در انتخاب و خرید شما نیز تاثیر مستقیمی دارد. مهمترین موارد موثر در انتخاب و خرید درایو صنعتی، شامل توان درایو، برند سازنده، جریان برق ورودی، سری و مدل و IGBT آن تعیین می شود.

اینورتر صنعتی و قیمت آن با توجه به جریان ورودی :

قیمت اینورتر سه فاز با اینورتر تکفاز متفاوت است. اینورترهای صنعتی با توجه به جریان ورودی برق به دو نوع تکفاز یا همان تک به سه و سه فاز یا همان سه به سه تقسیم می شوند. اگر لازم باشد با برق 220 ولت(برق شهری) الکتروموتور را راه اندازی کنیم باید از اینورتر تکفاز استفاده شود و برای راه اندازی با برق 380 ولت و بالاتر باید از درایوهای سه فاز استفاده شود. معمولا در یک توان مشخص اینورتر سه فاز گرانتر از اینورتر تکفاز است.

قیمت اینورتر صنعتی با توجه به توان :

توان درایو موتور یا نیروی تولید شده که واحد اندازه گیری آن کیلووات(kw) و یا اسب بخار(hp) است نیز در تعیین قیمت اینورتر تاثیر مستقیم دارد. هرچه توان درایو بیشتر باشد حجم و اندازه آن نیز بیشتر است و در نتیجه گرانتر می شود. اینورترها از توان های 0.37 کیلووات(نیم اسب) تا 315 کیلووات در بازار ایران به فروش می رسد. هرچه توان درایو صنعتی بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر است.

قیمت اینورتر صنعتی با توجه به IGBT :

یکی از عوامل موثر در تعیین قیمت درایو موتور، IGBT آن است. IGBT قطعه ای است که در اینورتر وظیفه کنترل سرعت و فرکانس را با توجه به نواسانات جریان برق بر عهده دارد و باعث جلوگیری از سوختن موتور می شود. IGBT قطعه ای است بصورت جداگانه تولید شده و سپس در اینورتر نصب می شود. شرکت های مطرح تولید کننده IGBT مانند فوجی، میتسوبیشی و سمینکرون تامین کننده این قطعه مهم برای انواع درایوهای صنعتی در جهان هستند. با توجه به تکنولوژی و کیفیت ساخت IGBT قیمت آن نیز متفاوت است و در نهایت بر روی قیمت درایوهای صنعتی تاثیر مستقیم دارد.

قیمت اینورتر صنعتی بر اساس سری و مدل :

برندهای سازنده اینورترهای صنعتی برای کاربری و مصارف مختلف مدل و سری های مختلفی را تولید می کنند که هر مدل و سری یک نام اختصاری دارد. برای مثال اینورتر hpmont دارای سری های HD09، HD30 و HD31 است که هرکدام برای کاربری خاص خود طراحی و تولید شده اند. این مورد در تعیین قیمت اینورتر بسیار تاثیر گذار است.

قیمت اینورتر صنعتی بر اساس برند :

می توان گفت مهم ترین عامل در تعیین قیمت درایو موتور، برند و کشور سازنده آن است. برندهای مختلفی از اینورتر در بازار اتوماسیون صنعتی وجود دارد که شناخت همه آنها کار بسیار دشواری است. اما با توجه به تجربه صنعتگران در خرید و استفاده از درایوهای صنعتی، می توان به پرفروش ترین و محبوب ترین برندهای سازنده اینورتر اشاره کرد. برندهای اروپایی مانند زیمنس آلمان، اشنایدر فرانسه و ABB سوییس از برندهای با کیفیت بالا و از نظر قیمت گرانتر هستند. بسیاری از صنعتگران در ایران ترجیح می دهند از درایوهای کره ای، ایرانی و چینی که قیمت مناسب تری دارند استفاده کنند. از معروف ترین و بهترین درایوهای ایرانی می توان به استنسون یونیک اشاره کرد. برند کره ای LS و برند تایوانی دلتا نیز دارای کیفیت خوب و قیمت مناسب هستند. اما اینورترهای چینی از لحاظ قیمت بسیار مقرون بصرفه اند و پرفروش ترین درایوها در ایران محسوب می شوند. از بهترین درایوهای چینی می توان به برند هایی مانند اچ پی مونت، اینوت، آی مستر، پنتاکس و وورتکس اشاره نمود.

برند انواع اینورتر صنعتی

بهترین قیمت اینورتر صنعتی

مناسب ترین قیمت برای خرید درایو صنعتی برندی است که بهترین کیفیت و گارانتی معتبر را داشته باشد. با توجه به قیمت بالای اینورترهای اروپایی، باید به این نکته توجه کرد که آیا برندهای ارزان قیمت برای کاربری ما مناسب هستند یا خیر؟ قطعا برای کاربری با راندمان حساس، از اینورترهای با کیفیت اروپایی و یا برندهای درجه یک آسیایی باید استفاده نمود. اما می توان برای کاربری سبک و غیر حساس از اینورترهای مقرون به صرفه تری مانند برند چینی پنتاکس یا تتا استفاده کرد. اما گاهی برای شما هم کیفیت و هم قیمت مناسب بسیار حائز اهمیت است، بنابراین می توان برندهای اچ پی مونت چین و ال اس کره جنوبی و دلتا تایوان و یونیک ساخت ایران را نام برد. اگر شما آگاهی کافی در زمینه شناسایی اینورتر با کیفیت را نداشته باشید ممکن است در تشخیص بهترین قیمت درایو صنعتی دچار اشتباه شوید بنابراین لازم است با مشاوره گرفتن از متخصصین این حوزه کمک بخواهید.

مشاوره خرید و فروش اینورتر صنعتی

برای مشاوره و کسب آگاهی لازم در زمینه خرید و فروش اینورتر صنعتی و به دست آوردن بهترین قیمت، با کارشناسان پارتاک صنعت تماس بگیرید. کارشناسان پارتاک صنعت به شما کمک می کنند تا مناسب ترین و با کیفیت ترین اینورتر مورد نیاز خود را شناسایی نمایید.

فروش اینورتر صنعتی آنلاین

شما مشتریان عزیز می توانید برای خرید انواع اینورتر و درایو صنعتی مانند اینورتر تکفاز ، اینورتر سه فاز ، اینورتر سبک کار ، اینورتر سنگین کار و مشاهده قیمت درایوهای صنعتی از فروشگاه آنلاین پارتاک صنعت بازدید نمایید. در این فروشگاه اینترنتی، همه محصولات صنعتی با ارائه کلیه مشخصات و ویژگی ها و قیمت روز، به شما نشان داده شده است. شما با ثبت خرید آنلاین در فروشگاه اینترنتی پارتاک صنعت، در کوتاه ترین زمان ممکن، در هر نقطه از کشور عزیزمان ایران اینورتر خود را دریافت کنید.

متاسفانه مراکز و فروشگاه هایی وجود دارند که اقدام به عرضه و فروش اینورتر تقلبی و غیر اصل می کنند و زیان های زیادی به صنعتگران و مصرف کنندگان می زنند. حتما در هنگام خرید اینورتر به اصالت و سلامت کالا و ضمانت نامه معتبر توجه داشته باشید گروه صنعتی پارتاک نمایندگی و مرکز فروش اینورتر چینی hpmont و یونیک با دو سال ضمانت و خدمات پس از فروش ، مفتخر است انواع اینورتر صنعتی مورد نیاز شما را در کوتاهترین زمان در سراسر ایران به دست شما صنعتگران و مشتریان عزیز برساند. همانگونه که در بالا مشاهده می کنید همه اینورترها به صورت کامل توضیح داده شده اند. شما عزیزان می توانید به صورت آنلاین با مطالعه مشخصات کامل و دیدن تصاویر محصول اقدام به خرید محصول کنید.

نحوه نصب اینورتر صنعتی

درایو موتور های کوچک‌تر و توان پایین با ولتاژ کم دارای حجم کمتر و نصب آسان تر هستند، معمولا نصاب برقی که آگاهی لازم از پارامترهای اینورترها را دارند توانایی نصب این دستگاه در تابلوهای برق را دارند و لازم است از این افراد استفاده شود. این دستگاه‌ها قابل حمل هستند، بنابراین به نصب پیچیده‌ای نیاز ندارند. اما اگر درایوی که خریداری می‌کنید از ولتاژهای بالاتری برخوردار است و این کار فقط باید توسط نصاب های حرفه ای انجام شود، نحوه نصب کمی اهمیت پیدا می‌کند. همچنین این دستگاه باید در جایی بدون گرد و خاک و لرزش در شرایط محیطی مناسب نصب شود

فرم درخواست

    مقالات پارتاک صنعت