کشور سازنده
برند
توان
جریان ورودی
اینورتر 2.2 کیلووات سه فاز hpmont سری hd09
اینورتر سه فاز چیست؟
اینورتر سه فاز که در صنعت با نام درایو صنعتی سه به سه نیز شناخته می شود یکی از پر کاربرد ترین دستگاههای صنعتی است که برای کنترل سرعت یا گشتاور الکتروموتور استفاده می شود و تنها تفاوت آن ها با اینورتر تکفاز در جریان برق ورودی این دستگاه می باشد. در اینورتر های سه فاز برق با جریان 380 ولت وارد دستگاه می شود و با جریان برق سه فاز خارج می شود. از این نوع اینورتر ها در صنایعی که برق سه فاز یا 380 ولت وجود دارد اما نیاز به راه اندازی الکتروموتور سه فاز است استفاده می شود و اینورتر مانند یک تبدیل کننده همراه با کنترل سرعت و گشتاور موتور عمل می کند.
توجه به این نکته مهم است که در هنگام خرید فرق اینورتر و کانورتر را بدانیم . عملکرد هرکدام از دستگاه ها با هم متفاوت است.
اینورترهای سه فاز معمولا در توانهای 0.37 کیلووات ( نیم اسب ) تا توان 400 کیلووات (500 اسب) تولید می شوند. بدیهی است هرچه توان اینورتر بیشتر باشد حجم و اندازه آن نیز بزرگتر است. درایوهای صنعتی سه فاز با برند های مختلفی در بازار به فروش می رسند که از معروفترین برند ها می توان به اینورترهای شرکت زیمنس نام برد و اینورترهای دیگر مانند ال اس ، دلتا ، اچ پی مونت ، هایتک ، ایمستر ، وورتکس ، پنتاکس ، تتا و … در رده های بعدی با رنج های قیمتی مختلف نسبت به کیفیت ، گارانتی ، خدمات پشتیبانی و نوع کاربری قرار می گیرند.
مزایای اینورتر های سه فاز
از مهمترین مزایای درایو سه به سه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
کاربرد در صنایع سبک و سنگین و فوق سنگین و توان پایین تا توان های بالا برای جریان ورودی سه فاز
کنترل و مدیریت دقیق موتورها و تجهیزات صنعتی
سازگاری با شرایط مختلف و نوسانات برق
بهینه بودن مصرف انرژی
تحمل بار اضافی تا 50 درصد
تفاوت اینورتر سه فاز و تکفاز چیست؟
اینورتر سه فاز در مقایسه با اینورتر تکفاز دارای توان 0.37 کیلووات تا توان 400 کیلووات هستند در حالی که اینورترهای تکفاز حداکثر تا توان 4 کیلووات تولید می شوند، البته در توانهای بالا اندازه و قیمت بالاتری دارد. هم چنین اندازه بزرگتر، قدرت بیشتر و پایداری بیشتری دارد و در صنایع و ماشین آلات صنعتی سنگین و بزرگ استفاده می شود. درایوهای سه فاز در توانهای بالا چون ابعاد بزرگ دارند قابلیت حمل و نقل سخت تری دارند و برای کاربری های کوچک و بزرگ در کارگاه ها و ماشین آلات کوچک و بزرگ استفاده می شوند. همچنین اینورترهای تکفاز با برق 220 ولت کار می کنند اما درایوهای سه فاز باید به برق 380 ولت متصل شوند. قیمت اینورهای سه فاز نیز بسته به توان مصرفی معمولا بیشتر از اینورترهای تکفاز است.
کاربرد درایو سه فاز
کاربرد اینورترهای سه فاز در صنایع کوچک ، متوسط و بزرگ است. مهمترین کاربرد درایو های سه فاز در کارگاهها و کارخانجاتی است که برای کنترل موتور الکتریکی، فنهای صنعتی کوچک و متوسط و بزرگ، دستگاههای بستهبندی کوچک و بزرگ ، جرثقیلهای کوچک و بزرگ، آسانسور، بالابرهای صنعتی، دستگاه CNC و نوارهای نقاله باید از برق سه فاز استفاده شود. البته نوع کاربرد این درایوها با توجه به توان نامی دستگاه و نیاز صنعتی تعیین می شود. برای مثال، اگر بخواهیم در یک کارگاه که جریان برق سه فاز وجود دارد برای کنترل دور الکتروموتور سه فاز از اینورتر استفاده کنیم، لازم است از اینورتر سه به سه در مدار برای تغذیه موتور و کنترل گشتاور آن استفاده شود
قیمت اینورترهای سه فاز
عامل اصلی در تعیین قیمت اینورتر سه فاز توان درایو است. توان درایو رابطه مستقیمی با ابعاد و اندازه درایو دارد. با توجه به نوع کاربری و توان مورد نیاز در صنعت، توان اینورتر و قیمت آن تعیین می شود. برای مثال برای راه اندازی و کنترل دور الکتروموتور 20 اسب سه فاز با برق سه فاز، باید از اینورتر سه به سه 20 اسب استفاده شود. قیمت درایوهای سه فاز که محدوه توان آنها بین نیم اسب تا 500 اسب است به عوامل مهم دیگری مانند برند سازنده، کیفیت ساخت، عملکرد و ساختار و خدمات گارانتی و پشتیبانی بستگی دارد.
قیمت اینورتر سه فاز یونیک
قیمت اینورتر سه فاز یونیک با توجه به توان دستگاه، سری و مدل ساخته شده، نوع کاربری درایو و مشخصات اینورتر تعیین می شود. استنسون یونیک یک برند با کیفیت ایرانی است که انواع اینورترهای آسانسوری و صنعتی را در دو نوع تکفاز و سه فاز در ایران تولید می کند. اینورترهای تکفاز و سبک کار این شرکت با نام استنسون شناخته می شوند که به استارک G1100 نیز معروف هستند. اینورترهای سه فاز سنگین کار یونیک نیز در مدل های G1100 و G0000 تولید می شوند. برای آشنایی کامل با این برند و مشخصات آن و مشاهده قیمت اینورترهای سه فاز یونیک کلیک کنید
قیمت اینورتر سه فاز LS
قیمت اینورترهای سه فاز LS با توجه به عواملی مانند نرخ ارز، مدل و سری دستگاه، توان درایو، مشخصات و ویژگی ها و …. تعیین می شود. Ls با توجه به کیفیت ساخت و دوام و کارایی بالا قیمت بالاتری نسبت به اینورترهای چینی و ایرانی دارد. برای مشاهده قیمت اینورترهای سه فاز LS کلیک کنید
شرکت کره ای LS ( ال اس ) یکی از با کیفیت ترین اینورترها و درایوهای صنعتی را در جهان تولید می کند. اینورتر LS به دلیل عملکرد فنی مناسب، قیمت رقابتی، خدمات پس از فروش و وجود آموزش های مناسب در ایران، در بازار صنعت کشورمان نیز جایگاه ویژهایی دارد و از برندهای محبوب و پر استفاده در ایران است. اینورترهای LS در مدلهای زیر تولید وعرضه میگردد:
- اینورتر سری iE5
- اینورتر سری iG5A
- اینورتر سری iP5A
- اینورتر سری M100
- اینورتر سری iC5
قیمت اینورتر سه فاز ورتکس
کیفیت و قیمت اینورترهای سه فاز ورتکس چینی باعث شده است این اینورتر محبوبیت زیادی در ایران پیدا کند، کیفیت بالا و قیمت پایین در برابر بالا بودن قیمت اینورترهای اروپایی و همین طور شرایط واردات اینورترهای اروپایی و نداشتن خدمات پشتیبانی آنها، باعث شده است درایوهای ورتکس چینی برای کاربری های مختلف در صنعت بسیار استفاده شوند. در همین راستا قیمت اینورتر ورتکس با توجه به خدمات و گارانتی آن بسیار شگفت انگیز و عالی است. برای آگاهی از مشخصات و قیمت اینورترهای ورتکس کلیک کنید.
قیمت اینورتر سه فاز hpmont
HPmont نیز یک برند چینی دیگر است که اینورترهای تولیدی این شرکت کیفیت بسیار بالایی دارند و برای کاربری های مختلف مانند فن و پمپ – جرثقیل – دستگاه بالابر کوچک – میکسر – مخلوط کن – آبمیوه گیری – سانتریفیوژ – ماشین آلات کشاورزی و تجهیزات بدنسازی استفاده می شوند. اینورترهای HPmont در سری های HD09، HD30 و HD31 تولید می شوند. قیمت اینورترهای سه فاز Hpmont با توجه به کیفیت بالای آن گرانتر از برند ورتکس است. برای مشاهده مشخصات و قیمت اینورترهای اچ پی مونت کلیک کنید.
خرید اینورترهای سه فاز
برای خرید اینورترهای سه فاز ابتدا لازم است از نوع درایو، توان مورد نیاز و شرایط کاربری خود آگاهی کافی داشته باشید. به این منظور می توانید از کارشناسان و متخصصان مشاوره فنی بگیرید. سپس لازم است به مراکز فروش و نمایندگی های فروش درایوهای صنعتی معتبر و با سابقه مراجعه کنید. این مراکز علاوه بر ارائه اطلاعات لازم و مشاوره برای خرید مطمئن به شما، اینورتر صنعتی مورد نظر شما را با تضمین کیفیت، قیمت و ضمانت به شما می فروشند.
پارتاک صنعت ایده آفرین نمایندگی فروش انواع اینورتر صنعتی سه فاز و تکفاز در ایران است، طیف وسیعی از انواع درایوهای ایرانی، چینی و اروپایی توسط پارتاک صنعت تامین شده و به فروش می رسد. درایوهای hpmont چینی، ال اس، استنسون یونیک، اشنایدر و سایر برندهای با کیفیت و محبوب در پارتاک صنعت موجود است. شما مشتریان عزیز می توانید در همین صفحه کلیه اینورترهای موجود در پارتاک صنعت را با تمام ویژگی های آن مشاهده کرده و در صورت نیاز به صورت آنلاین خرید کنید. با ثبت سفارش بصورت آنلاین کالای شما حداکثر تا 48 ساعت در هرکجای ایران به دست شما خواهد رسید
همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان و ثبت سفارش بصورت تلفنی می توانید با شماره های تماس های پارتاک صنعت تماس حاصل نمایید
اینورتر موتور 3 فاز چه کاربردهایی دارد؟
اینورتر موتور 3 فاز یعنی اینورتری که الکتروموتور 3 فاز را راه اندازی کند. برای راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز و کنترل دور و گشتاور آنها از اینورترهای سه فاز استفاده می شود. البته در کارگاه هایی که برق سه فاز وجود ندارد با استفاده از اینورتر تکفاز نیز می توان الکتروموتور سه فاز را راه اندازی کرد. اما اینورترهای تکفاز از توان 0.37 کیلووات تا حداکثر توان 4 کیلووات وجود دارند . موتورهایی که توان بالای 5.5 کیلووات دارند از نوع سه فاز هستند و درایوهای راه انداز آنها حتما باید سه فاز باشند. اینورتر موتور 3 فاز این قابلیت را دارد که دور الکتروموتور را از 1 دور تا حداکثر دور پیش فرض خود موتور تنظیم کند. همچنین استفاده از اینورتر برای راه اندازی الکتروموتور باعث کاهش مصرف انرژی، حفاظت و ایمنی الکتروموتور و افزایش راندمان و کارایی موتور می شود. اینورترهای موتور 3 فاز در صنعت بسیار کاربرد دارند و در اکثر دستگاه های صنعتی برای راه اندازی الکتروموتور از آنها استفاده می شود.
ویژگی ها و مشخصات اینورتر 3 فاز
اینورتر وسیلهای برای تبدیل جریان مستقیم (DC) به جریان متناوب (AC) است. این وسیله دارای سه فاز خروجی (A، B و C) است و معمولاً برای کاربردهای صنعتی بزرگتر استفاده میشود. این تجهیزات برای کنترل موتورهای الکتریکی صنعتی و دستگاههای پرقدرت کاربرد دارند و در صنایع بزرگی مانند تولید انرژی، صنایع خودروسازی، واحدهای تولیدی و … بکار برده میشوند. اینورتر سه فاز معمولاً به یک منبع تغذیه سه فاز (مانند شبکه برق سه فاز) متصل میشود.
عملکرد اینورتر سه فاز چیست؟
اینورتر سه فاز با روشن کردن کلیدهای برق شروع به کار می کند. ماسفتها، IGBT ها و سایر اجزای برد اینورتر میتوانند پالسهای الکتریکی تولید کنند. این پالسها میتوانند ولتاژ الکتریکی را در قسمت خروجی اینورتر القا نمایند.
یک سیستم سه فاز، دارای سه سیم برق است. سه فاز آن معمولاً 120 درجه با یکدیگر خارج از فاز هستند و یک منبع AC سه فاز ایجاد می کنند. هر فاز در طول یک دوره چرخش کامل 360 درجه دو بار به اوج خود میرسد. اینورتر شامل سه کلید تک فاز است که هر پایه به ترمینال بار متصل است.
چگونه بهترین اینورتر را انتخاب کنیم؟
انتخاب و خرید اینورترهای سه فاز باید مطابق با نوع دستگاه صنعتی، تنظیم سرعت موتور، دقت سرعت، دور گشتاور و توجه به عوامل دیگری مانند برند سازنده، کیفیت ساخت، ساختار و عملکرد و قیمت تمام شده درایو مورد توجه قرار گیرد تا ضمن برآوردن نیازهای حوزه صنعت، استفاده از آن نیز مقرون به صرفه باشد. برای انتخاب و خرید درست اینورتر و درایوهای صنعتی چند پارامتر مهم وجود دارد که توجه به آنها بسیار حائز اهمیت می باشد
انتخاب اینورتر سه فاز با توجه به الکتروموتور
- توان موتور: در صورتی که انتخاب اینورتر بر اساس توان موتور باشد، با تطبیق توان نوشته شده بر روی پلاک اینورتر و پلاک الکتروموتوری که می خواهید راه اندازی کنید، اینورتری انتخاب می شود که توانی برابر با توان الکتروموتور یا یک توان بیشتر داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر توان اینورتر انتخابی خیلی بزرگتر از توان موتور باشد پارامترهای حفاظتی اینورتر به درستی عمل نخواهد کرد. نکته ای که در این روش انتخاب وجود دارد این است که با تغییر cosϕ (ضریب قدرت) توسط بار، ابهام ایجاد می شود. برای مثال برای کنترل گردش الکتروموتور جی ام کو با توان 1 اسب باید از اینورتر با توان 1 اسب استفاده شود
- سرعت الکتروموتور : برای راه اندازی موتورهایی با دور بالا و بیش از دو قطب، نیازمند اینورتری هستید که فرکانس خروجی 600 هرتز و بالاتر داشته باشد تا بتوان سرعت موتور را هنگام استارت به سرعت نامی موتور رساند.
- جریان مصرفی موتور: در انتخاب اینورتر مناسب جهت راه اندازی یک الکتروموتور، جریان اینورتر حائز اهمیت تر از توان آن می باشد. منظور از جریان، همان جریان نامی مورد نیاز موتور است و اینورتر انتخابی باید دارای جریان خروجی بزرگتر یا مساوی جریان بار کامل یا همان جریان ورودی موتور باشد.
انتخاب اینورتر 3 فاز بر اساس نوع بار
- گشتاور ثابت: بار گشتاور ثابت به این معنی است که گشتاور مورد نیاز برای حفظ بار در تمام سرعت ها یکسان است. برخی از بارهای گشتاور ثابت مانند جرثقیل، بالابرها، آسانسورها و کانوایرها، جریان زیادی از موتور می کشند، بنابراین هنگام انتخاب درایو برای این بارها، حتما باید مقدار جریان مورد نیاز را در نظر بگیرید چرا که در آنها گشتاور مورد نیاز با بار روی قلاب متفاوت است.
- گشتاور متغیر: بارهای گشتاور متغیر به گشتاور کمتری در سرعت های پایین نیاز دارند و در سرعت های بالا گشتاور متناسب با سرعت بالا می رود. این نوع بارها تقریبا با فرض این که گشتاور بار مورد نیاز متناسب با مجذور سرعت است، نشان داده می شوند. با فعال کردن قابلیت ذخیره انرژی در اینورترها در سرعت های کم که موتور به ولتاژ نامی نیاز ندارد، درایو، ولتاژ را کم می کند و باعث صرفه جویی در مصرف برق میشود. لازم به ذکر است که از بارهای گشتاور ثابت می توان به فن ها و پمپ ها اشاره کرد.
شرایط محیطی نصب اینورتر سه فاز
- دمای محیط: رابطه مستقیم بین راندمان اینورتر و دمای محیط وجود دارد، چرا که در دمای بالای 40 درجه سانتیگراد، حداکثر بازدهی اینورتر حدود %2.5 کاهش می یابد. دمای نامی برای بعضی از درایوها ۴۰ و برای بعضی دیگر ۵۰ درجه سانتیگراد است. اگر دمای محیط نصب درایو از دمای نامی بیشتر باشد، توان خروجی درایو از توان نامی، کمتر می شود.
- ارتفاع: ارتفاع هم یک عامل تاثیرگذار دیگر در انتخاب درایو است. به عنوان مثال یک درایو 50 کیلووات در دمای 38 درجه سانتیگراد و ارتفاع ۱۰۰۰ متری از سطح دریا می تواند توانی برابر با توان نامی تولید کند. البته اگر ارتفاع محل نصب درایو بیشتر از ۱۰۰۰ متر باشد باید درایو با سایز بزرگتری انتخاب کنید. اینورتر مانند تجهیزات دیگر تابلویی مانند کنتاکتور، کلیدهای مینیاتوری و شمارنده دیجیتال می تواند درون تابلو برق و در ارتفاع مناسب نصب شود.
- ضریب حفاظت IP: ضریب حفاظت (IP) از دو شکل عددی تشکیل شده است. رقم اولیه (سمت چپ) نشان دهنده محافظت در برابر اجسام جامد است، در حالی که دومی دفاع در برابر مایعات را نشان می دهد.در مورد اینورترها، رتبه IP به دلیل نصب معمول در فضای باز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و آنها را در برابر عوامل جوی مانند باران، برف و گرد و غبار آسیب پذیر می کند. رتبه IP بالاتر نشان می دهد که محفظه اینورتر برای جلوگیری از نفوذ این عناصر مجهزتر است. رتبه بندی های IP21، IP42 و IP65 درجات مختلفی از حفاظت را ارائه می کنند، با IP21 برای نصبهای داخلی، IP42 برای نصبهای نیمه محافظت شده در فضای باز، و IP65 برای نصبهای کاملاً در معرض دید خارجی مناسب است. به عنوان مثال، در IP65 عدد”6″ برای محافظت اینورتر از نفوذ ذرات معلق و عدد “5” برای محافظت آن از جت آب (پاشش پر فشار آب) است.
جریان ورودی برق
- نوع برق ورودی اینورتر (تک فاز یا سه فاز): در ایران معمولا در صنایع از برق AC استفاده می شود که این برق از نظر فاز ورودی به دو دسته تک فاز و سه فاز طبقه بندی می شوند. همچنین در شرایطی که دسترسی به برق سه فاز ممکن نباشد، باید برای راه اندازی موتور سه فاز، از اینورتر تکفاز به سه فاز استفاده شود.
- ولتاژ ورودی: در ایران از ولتاژ استاندارد تک فاز 220 ولت و سه فاز 380 ولت با دامنه نوسان 15± درصد استفاده می شود.
نوع کاربری اینورتر
- کاربری سبک: در صنایعی مانند فن ها، پمپ ها که نیاز به گشتاور بالا ندارد از اینورترها با توان کمتر استفاده می شود.
- کاربری سنگین: در صنایعی مانند آسانسورها، بالابرها، جرثقیل، میکسرها، نوار نقاله ها و غیره که نیاز به گشتاور و قدرت بالایی دارند از اینورترها با توان بالاتر استفاده می شود.
نکته ای که در رابطه با توان اینورترها وجود دارد این است که ممکن است اینورترهایی که در توان و بازه کاربری سبک مورد استفاده قرار می گیرند، در صنایع سنگین نیز قابل مصرف باشند، بنابراین نمی توان محدودیتی برای استفاده توانی آنها در نظر گرفت. به عبارت بهتراین موضوع از طریق دریافت راهنمایی تخصصی از کارشناسان فامکو قابل دریافت خواهد بود.
میزان ولتاژ خروجی در درایو 3 فاز چند ولت است؟
ولتاژ خروجی اینورترهای 3 فاز 380 ولت و بالاتر است. از این ولتاژ برای راه اندازی موتورهای سه فاز استفاده می شود. چون اکثر موتورهای مورد استفاده در صنعت به دلیل توان بالاتر و کارایی بالاتر سه فاز هستند از اینورترهای سه فاز بیشتر استفاده می شود. ورودی این اینورترها سه فاز و خروجی آنه ا نیز سه فاز است.
ولتاژ ورودی اینورتر 3 فاز چند ولت است؟
ولتاژ ورودی به اینورتر سه فاز برق سه فاز 380 ولت می باشد که با تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب در اینورتر سه فاز ولتاژ خروجی 380 ولت تا 690 ولت ( با توجه به تنظیمات ) است. در اینورترهای تکفاز ولتاژ ورودی برق شهری 220 ولت است اما جریان خروجی 380 ولت سه فاز می باشد. ولتاژ خروجی اینورترها که برای راه اندازی الکتروموتورها استفاده می شود باید با موتور سه فاز مورد استفاده متناسب باشد