نمایش 1–24 از 51 نتیجه

کلید اتوماتیک فیکس 125 الی 250 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 2,216,160 تومان بود.قیمت فعلی 2,216,160 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 800 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 14,008,320 تومان بود.قیمت فعلی 14,008,320 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 300 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 6,463,800 تومان بود.قیمت فعلی 6,463,800 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 1000 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 44,478,240 تومان بود.قیمت فعلی 44,478,240 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 630 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 9,646,680 تومان بود.قیمت فعلی 9,646,680 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 400 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 6,821,760 تومان بود.قیمت فعلی 6,821,760 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 500 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 9,289,860 تومان بود.قیمت فعلی 9,289,860 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 200 الی 250 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 1,976,760 تومان بود.قیمت فعلی 1,976,760 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 1250 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 46,468,680 تومان بود.قیمت فعلی 46,468,680 تومان است.

کلید اتوماتیک فیکس 16 الی 100 آمپر پارس فانال

قیمت اصلی 1,510,500 تومان بود.قیمت فعلی 1,510,500 تومان است.

بنر خرید کلید اتوماتیک

کلید اتوماتیک یا کلید کامپکت که به آن کلید MCCB نیز می‌گویند یکی از پر کاربردترین قطعات در صنعت برق محسوب می‌شود. با کمک این کلید می‌توان در زمان مشخصی جریان و ولتاژ برق را به طور کامل قطع یا وصل کرد. امکان خرید مدل‌های مختلفی از این نوع کلید وجود دارد.

کلید اتوماتیک (کامپکت) چیست؟

این پرسش که کلید اتوماتیک چیست از جمله مهم‌‌ترین و رایج‌ترین پرسش‌های کاربران گرامی در مورد چنین محصولات خاصی است. در حالت کلی باید بیان کرد که این نوع کلید‌ها به عنوان بریکر قابل استفاده هستند. از کلیدهای کمپکت در حوزه‌های مخلتفی همچون سیستم‌های روشنایی و حتی مصارف صنعتی نیز کمک گرفته می‌شود. کلیدهای کمپکت به منظور مراقبت در برابر اتصالات کوتاه و یا اضافه بار به کار می‌روند و از این نظر اهمیت شایان توجهی دارند.

در واقع اگر قصد دارید از ایجاد خسارات پرهزینه دوری کنید،‌ لازم است که حتماً خرید کلیدهای کمپکت را در نظر داشته باشید. این محصولات اگرچه قیمت کمی دارند، اما نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کنند و می‌توانند بهترین عملکرد ممکن را به ما ارائه دهند. شایان ذکر است که از کلیدهای کمپکت در ماشین آلات صنعتی نیز استفاده می‌شود، اما روند نصب آن‌ها کمی متفاوت‌تر خواهد بود.

اضافه بار و اتصال‌های گوناگون مهم‌ترین خطراتی محسوب می‌شوند که در سیستم‌های روشنایی و مصارف صنعتی با آن روبه‌رو هستیم. اگرچه تاکنون راهکارهای مختلفی جهت حل این مشکل پیشنهاد شده است، اما همواره کلید اتوماتیک به عنوان بهترین گزینه موجود در نظر گرفته می‌شود و حقیقتاً نمی‌توان رقیبی را برای آن پیدا کرد.

مدل‌های مختلف کلید‌های اتوماتیک

امروزه کلیدهای کمپکت را به مدل‌های متنوعی تقسیم‌بندی می‌کنند. این تقسیم‌بندی بر اساس نوع ساختار کلید اتوماتیک کامپکت صورت می‌گیرد. با توجه به همین موضوع باید بیان کرد که این محصولات به دو دسته‌بندی زیر تقسیم می‌شوند:

  • کلید‌های کامپکت از نوع غیرقابل تنظیم
  • کلید اتوماتیک قابل تنظیم

هر یک از این موارد دارای مشخصات فنی و کاربردهای خاص خود هستند و به همین دلیل در زمان تهیه هر یک باید نیاز اصلی خود را در نظر بگیرید تا محصول صحیح را خریداری کنید. به کلید اتوماتیک غیرقابل تنظیم، کلید فیکس نیز گفته می‌شود،‌ زیرا ساختار ثابتی دارد. از کلید اتوماتیک قابل تنظیم با نام‌های دیگری همچوون کلید حرارتی یا کلید مغناطیسی نیز یاد می‌کنند که به ساختار چنین محصولی ارتباط دارد.

کلیدهای کمپکت قابل تنظیم خود به دو زیرمجموعه اصلی قابل تقسیم هستند. برخی از این کلید‌ها به کمک حرارت و مغناطیس تنظیم می‌شوند، در حالی که بعضی دیگر تنها به کمک ابزارهای الکترونیکی قابل تنظیم خواهند بود. با کمک کلیدهای کمپکت قابل تنظیم دیگر با محدودهای ناشی از عدم امکان دستکاری جریان روبه‌رو نیستیم که خود یک مزیت اساسی محسوب می‌شود. میزان جریان اسمی این کلید‌ها بین بیست و پنج الی ششصد و سی آمپر قابل تنظیم است.

ابعاد کوچک کلیدهای کامپکت

کلید اتوماتیک از نوع قابل تنظیم ابعاد کوچکی دارد و همین امر به شما اجازه می‌دهد تا بدون اشغال فضای زیادی از آن استفاده کنید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که کلید‌های اتوماتیک از نوع قابل تنظیم عموماً‌ به سختی تعمیر می‌شوند و به همین دلیل تعویض کردن آن‌ها گزینه مناسب‌تری به نظر می‌رسد. هم کلید‌های قابل تنظیم و هم کلید‌های غیرقابل تنظیم یک هدف مشخص دارند (قطع و وصل جریان‌های اضافه بار و اتصال کوتاه) و از این نظر نمی‌توان تفاوت خاصی را برای آن‌ها برشمرد.

کلیدهای کمپکت قابل تنظیم از نوع «الکترونیکی» بیش از کلیدهای کمپکت حرارتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کلید‌ها ساز جریان اسمی چهارصد الی هشتصد آمپر پشتیبانی می‌کنند که یک عدد خارق‌‌العاده برای چنین محصولاتی به شمار می‌رود.

مهم‌ترین کاربردهای کلیدهای کامپکت

پیش از این نیز بیان کردیم که کلید اتوماتیک به منظور جلوگیری از خطرات جانی و مانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در محیط‌هایی که این نوع کلید‌ها نصب می‌شوند، احتمال ایجاد چنین خطراتی به شکل قابل توجه کاهش پیدا می‌کند، آن هم بدون اینکه نیازی به پرداخت هزینه‌های گزاف وجود داشته باشد.

با کمک کلیدهای کمپکت می‌توانیم وضعیت دستگاه مدنظر خود را در کثری از ثانیه به طور کامل تغییر دهیم. به عنوان مثال می‌توان با استفاده از این کلیدها وضعیت یک ابزار مشخص را از حالت فعال به حالت غیرفعال و یا عکس این موضوع تغییر داد.

در صورت ایجاد کوچک‌ترین میزان اضافه بار، کلیدهای کمپکت فعال می‌شوند و از ایجاد اضافه جریان جلوگیری خواهند کرد. باید به این نکته توجه داشته باشید که عدم به کارگیری کلید‌های کمپکت این اضافه جریان را به سیستم مدنظر ما منتقل می‌‌کند و این امر منجر به ایجاد آسیب‌های جدی خواهد شد. حتی در زمانی که مشکلی برای دستگاه مدنظر به وجود بیاید، می‌توان به جای قطع کردن کردن کل جریان، از کلید اتوماتیک استفاده کرد به حل مختلف مربوطه پرداخت، آن هم بدون نگرانی از بابت اینکه اضافه جریان در دستگاه یا ابزار وجود داشته باشد.

در کجا می‌توانیم از کلیدهای اتوماتیک استفاده کنیم؟

یکی از مهم‌ترین مزیت‌های مربوط به کلیدهای کمپکت آن است که تقریباً در هر محیطی می‌توان آن‌‌ها را به کار گرفت. یکی از ساده‌ترین موارد استفاده از کلید‌های کامپکت به کارگیری آن‌ها در موتورها به منظور جلوگیری از انتقال اضافه بار و آسیب دیدگی قطعات الکترونیکی موتور است.

چنانچه سیستمی دارید که از بانک خازنی از آن استفاده شده است، باید به فکر نصب کلیدهای کمپکت باشید. این بانک‌ها معمولاً با مشکلات مربوط به اضافه بار و اضافه جریان روبه‌رو می‌شوند و بهترین راهکار جهت جلوگیری از وقوع خطرات جانبی، انتخاب یک کلید اتوماتیک مناسب و باکیفیت در چنین سیستم‌هایی است.

جالب است بدانید که از این محصولات به منظور مراقبت و نگهداری ژنراتورهای غول پیکر نیز کمک گرفت می‌شود. با یک هزینه بسیار کم می‌توان کلیدهای کمپکت را در مسیر این ژنراتورها به کار گرفت تا دیگر نیازی به بررسی مداوم مدار ژنراتور و یا نگرانی از بابت اضافه بار وجود نداشته باشد.

مزیت‌های اصلی کلیدهای اتوماتیک

کلید اتوماتیک دارای مزیت‌های گوناگونی است که از بین آن‌ها باید به گسترده بودن رنج جریان، امکان تنظیم دقیق، توانایی قطع بسیار سریع، میزان دوام مناسب در برابر کلیدهای مینیاتوری و همچنین وجود یک کلید سه حالته در آن‌ها اشاره کرد. همه این موارد در کنار هم، کلیدهای کمپکت را به انتخابی ضروری برای کاربران تبدیل کرده‌اند.

هزینه خرید کلید اتوماتیک

قیمت کلید اتوماتیک همانند هر محصول دیگری بر اساس چندین پارامتر گوناگون مشخص می‌شود. از جمله مهم‌ترین پارامترهایی که در این زمینه می‌توانیم به آن اشاره کنیم، کیفیت ساخت کلید است. طبیعتاً همه تولیدکنندگان این کلیدها را با کیفیت یکسانی نمی‌سازند و برای تولید آن‌‌ها از متریال‌های گوناگونی بهره می‌برند. کلیدهایی که از کیفیت بالاتری برخوردار هستند، معمولاً قیمت بیشتری دارند.

مورد دیگری که بر روی قیمت کلید اتوماتیک موثر است، برند سازنده به شمار می‌آيد. اعتبار برند سازنده به صورت مستقیم بر روی هزینه خرید این کلید‌ها اثر می‌گذارد و می‌تواند منجر به افزایش یا کاهش قیمت شود. برندهایی که از اعتبار بیشتری برخوردار هستند، محصولات خود را با قیمت بالاتری ارائه می‌کنند و همین امر منجر به افزایش قیمت کلید اتوماتیک نیز می‌شود.

علاوه بر این موارد، در زمان تعیین قیمت کلید اتوماتیک به مواردی دیگری همچون امکانات کلی کلید و استانداردهای رعایت شده در آن نیز توجه می‌شود. خوشبختانه شما کاربران گرامی لازم نیست که نگرانی خاصی در رابطه با این محصولات داشته باشید، زیرا ما بهترین مدل از انواع کلید اتوماتیک کامپکت را با نازل‌ترین قیمت ممکن در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم.