فیلتر مشخصات

قیمت
    کشور سازنده

      الکتروموتور ( دینام صنعتی )

      الکتروموتور ایرانی ( دینام ایرانی ) (91)

      الکتروموتور تک فاز (دینام صنعتی تک فاز) (54)

      الکتروموتور چینی (213)

      الکتروموتور سه فاز ( دینام سه فاز ) (182)

      توان الکتروموتور (298)

      موتور ac (302)

      بهترین قیمت الکتروموتور در فروشگاه آنلاین پارتاک صنعت ایده آفرین

      الکتروموتور یا همان موتور الکتریکی که در صنعت با نام دینام صنعتی نیز شناخته می شود، مهمترین دستگاه برقی مورد استفاده در صنعت است. موتور الکتریکی نیروی الکتریکی را به نیروی مکانیکی تبدیل می کند؛ یعنی مکانیزم آن به گونه ای است که با استفاده از جریان ورودی برق و میدان مغناطیسی داخل آن، یک حرکت چرخشی یا همان گشتاور در واحد زمان ( دور در دقیقه ) تولید می شود. از تولید این حرکت می توان برای به حرکت درآوردن دیگر دستگاه ها استفاده کرد. مثلا در دستگاه خمیرگیر نانوایی برای به کار انداختن خمیرگیر و چرخش آن برای درست کردن خمیر، از موتور الکتریکی استفاده می شود. چرخش و حرکت دادن اجسام و دستگاه های مختلف رابطه مستقیم با وزن آنها دارد. هرچه وزن دستگاه و ابعاد آن بیشتر باشد قدرت موتور الکتریکی نیز برای به حرکت انداختن آن بیشتر می شود. قدرت موتور با عنوان توان شناخته می شود. کیلووات یا اسب بخار واحد اندازه گیری توان الکتروموتور است.

      هرچه وزن بار یا وزن دستگاه مورد استفاده بیشتر باشد موتور نیز باید قدرت بیشتری برای به حرکت درآوردن آن داشته باشد در نتیجه توان موتور الکتریکی باید بیشتر باشد و اندازه آن بزرگتر می شود. در صنعت و مشاغل مختلف حرکت دادن دستگاه ها و ماشین آلات مختلف یک نیاز ضروری محسوب می شود. موتورهای الکتریکی مهمترین و ضروری ترین دستگاه مورد استفاده در صنایع هستند و با توجه به میزان حرکت و قدرت مورد نیاز دارای توان های مصرفی مختلفی هستند. دستگاه های مختلفی مانند بالابرها، نوارهای نقاله، انواع پمپ آب و پمپ باد، دستگاه های آسیاب و پرس و هر دستگاه دیگری که نیاز به حرکت و انتقال بار و انرژی داشته باشد نیاز به الکتروموتور دارد.

      اجزای داخلی الکتروموتور چیست؟

      موتورهای الکتریکی از قطعات مختلفی تشکیل شده است.موتورهای الکتریکی از شش قسمت تشکیل شده اند.که در زیر به آنها اشاره شده است.

      1. منبع تغذیه
      2. آهن ربا
      3. سوئیچ و یا تغییر دهنده جهت برق
      4. ذغال هدایت کننده
      5. آرمیچر موتور

      انواع الکتروموتور و دینام صنعتی

      انواع موتورهای الکتریکی با توجه به ویژگی های آن، مکانیزم کاری آن، روش ساخت و نوع استفاده آن برای کارهای مختلف تقسیم بندی می شوند. الکتروموتورها با توجه به نوع جریان برق مورد استفاده به دو دسته AC (جریان متناوب) و DC (جریان مستقیم) دسته بندی می شوند.

      الکتروموتورهای AC یا جریان متناوب

      موتورهای جریان متناوب با عنوان موتورهای AC شناخته می شوند یعنی جریان برق ورودی این موتورهای الکتریکی برق متناوب می باشد . موتور های صنعتی و خانگی که حرکت دورانی و چرخشی تولید می کنند از نوع موتورهای AC هستند. موتورهای AC پرمصرف ترین موتورهای الکتریکی در صنعت هستند. در صنایع و مصارف صنعتی ایران نیز موتورهای AC پرکاربردترین و پرمصرف ترین نوع موتورها به حساب می آیند. امروزه شرکت ها و برندهای مختلفی در جهان موتورهای جریان متناوب را تولید و عرضه می کنند مانند برندهای چینی، اروپایی و ایرانی که در نوع تک فاز و سه فاز تولید می شود.

      کاربرد موتورهای الکتریکی AC

      کاربرد موتورهای AC یا جریان متناوب بسیار زیاد است به گونه ای که در صنعت با عنوان الکتروموتور یا دینام شناخته می شود. در کارخانه ها ، کارگاه ها و صنایع مختلف و حتی در برخی مشاغل خانگی این نوع موتورها یک دستگاه حیاتی به حساب می آیند. در برخی از کارگاه ها جریان برق در آن مکان همان جریان برق شهری (220 ولت) است که به برق تکفاز معروف است و در کارخانجات و کارگاه های بزرگ صنعتی جریان برق ورودی 380 ولت است که به برق سه فاز معروف است . در نتیجه موتورهای الکتریکی نیز در  دو مدل تک فاز و سه فاز تولید می شوند. برای کاربری های مختلف در توان های مصرفی مختلف تولید و عرضه می شوند . از مهمترین موارد کاربرد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

      • انواع جرثقیل ها
      • بالابرهای ساختمانی و صنعتی
      • آسانسور
      • نوارهای نقاله
      • پمپ آب
      • پمپ باد
      • دستگاه های هیدرولیک
      • دستگاه های آسیاب
      • لوازم خانگی
      • فن
      • کمپرسور
      • توربین

      کاربرد انواع الکتروموتور،دینام

      متاسفانه وجود موتورهای الکتریکی تقلبی و غیر اصل در بازار و فروش آنها باعث نارضایتی و ضرر و زیان بسیاری به صنعت گران و تولیدکنندگان شده است . پارتاک صنعت مرکز فروش انواع موتورهای چینی ، ایرانی و اروپایی با برند اصلی و معتبر است و انواع موتورهای مصرفی را با ضمانت کیفیت و قیمت تامین و عرضه می کند . گروه صنعتی پارتاک مفتخر است با مشاوره و راهنمایی دقیق شما توسط گروه مهندسی مجرب و با سابقه در زمینه برق و مکانیک ، برای بهترین انتخاب در زمینه خرید انواع موتور و دینام ،  ارائه قیمت و تامین توانهای مصرفی مختلف با تضمین کیفیت و قیمت مناسب  به شما کمک کند . پارتاک صنعت وارد کننده و نمایندگی الکتروموتور چینی j.m.co ( جِی اِم کو ) ، ایده آل و الکتروایمپکس است که از موتورهای با کیفیت و قیمت مناسب در توانهای مختلف ( از 0.18 کیلووات تا 400 کیلووات ) در کشور چین تولید و عرضه می شود . برای آگاهی و دریافت اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید .

      مزایای الکتروموتور AC:

      • دوام بسیار بالا
      • قیمت مقرون به صرفه
      • سهولت در استفاده

      اجزای الکتروموتور AC:

      • روتور
      • بلبرینگ
      • استاتور
      • سیستم ترمز
      • سیستم خنک کننده
      • پروانه

      انواع موتور AC:

      • موتور سنکرون
      • موتور آسنکرون
      • الکتروموتور چند فاز
      • موتور الکتریکی تک فاز
      • موتور القایی

      نحوه کار موتورهای القایی

      موتور الکتریکی القایی از دو بخش استاتور و روتور تشکیل شده است. استاتور ساکن بوده و روتور قسمت دوار موتور است. سیم پیچ ها نیز به صورت سه فاز درون شیارهای استاتور هستند. با عبور برق 3 فاز یک میدان مغناطیسی دوار ایجاد می شود.

      اگر به اطلاعاتی در رابطه با راه اندازی اینورتر و خرید اینورتر صنعتی نیاز دارید، با مشاوران پارتاک صنعت تماس بگیرید.

      انواع الکترو موتور های تک فاز ac

      الکتروموتورها را با توجه به کارکرد و ساختار آن ها می توان به دو نوع تک فاز و سه فاز تقسیم بندی نمود. هر کدام از این الکتروموتورها دارای انواع مختلفی هستند و در مصارف متعددی مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به این موضوع پیش از خرید دینام صنعتی بهتر است در ابتدا انواع آن ها را به خوبی بشناسید. دینام های تک فاز را می توان به انواع زیر دسته بندی نمود.

      • الکتروموتور تک فاز شکسته

      الکتروموتور تک فاز شکسته به منظور ایجاد تفاوت فاز میان جریان راه انداز و سیم پیچ اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. این دینام میزان مقاومت اهمی به مقاومت القایی را در سیم پیچ راه انداز بیشتر از سیم پیچ اصلی می نماید. به همین دلیل سیم پیچ راه انداز از خاصیت اهمی بالایی برخوردار بوده و سیم پیچ اصلی خاصیت سلفی بیشتری دارد.

      • الکتروموتور تک فاز استارت خازنی

      از متداول ترین نوع الکتروموتورهای تک فاز می توان به این نوع از دینام ها اشاره داشت. الکتروموتورهای تک خازن یا رله ای می توانند میزان جریان یک الی چند سیم پیچ را در موتور القایی AC تغییر داده و میدان مغناطیسی دوار ایجاد کنند.

      • الکتروموتور تک فاز خازن دائمی اسپلیت

      از دیگر انواع دینام های تک فاز می توان به الکتروموتورهای خازن دائمی اسپلیت اشاره داشت. این نوع دینام به شکل پیچه ای موجب می شود تا محور الکتروموتور بتواند به سرعت چرخش خود برسد. از این الکتروموتور برای عملکرد دائم استفاده می شود.

      • دینام تکفاز استارت با خازن

      الکتروموتورهای تک فاز خازن دار استارتی جزو خازن های بسیار قدیمی و منسوخ شده محسوب می شود. هدف از کاربرد این دینام ایجاد میدان مغناطیسی دوار هنگام کار موتور می باشد.

      • دینام تکفاز قطب سایه دار

      از دیگر انواع دینام های تک فاز می توان الکتروموتورهای قطب سایه دار را معرفی نمود که هنگام راه اندازی موتورهای القایی می توانند گشتاور کمتری ایجاد نمایند. هنگام خرید دینام صنعتی بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که این دینام ها کاربرد بسیار کمی دارند و ممکن است برای مصارف صنعتی انتخاب مناسبی نباشند. به همین دلیل است که دینام های قطب چاکدار جزو ارزان ترین الکتروموتورها شناخته می شوند.

      برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید موتور الکتریکی و خرید اینورتر صنعتی می توانید با مشاوران پارتاک صنعت تماس بگیرید.

      انواع الکتروموتور تک فاز

      انواع الکتروموتور های سه فاز ac

      از دیگر انواع دینام می توان به الکتروموتورهای سه فاز اشاره داشت. این الکتروموتورها معمولا به دینام های صنعتی معروف هستند و در صنایع سنگین مورد استفاده قرار می گیرند. دینام های سه فاز دارای 3 بخش استاتور، محفظه و روتور هستند. این دینام ها را با توجه به ولتاژ، سرعت، جنس محفظه و … می توان به انواع زیر دسته بندی نمود.

      • سرعت:

      الکتروموتورهای سه فاز با توجه به سرعتی که دارند، می توانند از موتورها با دورهای متنوع پشتیبانی کنند. به همین دلیل است که انواع دینام های سه فاز از نظر سرعت به انواع 750- 1000- 1500 و همچنین 3000 دور در دقیقه دسته بندی می شوند.

      • راه اندازی:

      الکتروموتورهای سه فاز از نظر راه اندازی و خروجی موتور نیز به انواع مختلفی دسته بندی می شوند. معمولا با توجه به میزان توان دینام می توان خروجی آن را تعیین نمود. به همین دلیل است که الکتروموتورهای سه فاز را با خروجی های متفاوت تولید می نمایند.

      • توان و جنس بدنه:

      الکتروموتورهای سه فاز از نظر جنس بدنه نیز در دو نوع چدنی و آلومینیومی ساخته می شوند و بازه توانی آن ها نیز بسیار متنوع است. معمولا این دینام ها با توان 0.06 کیلووات تا 400 کیلووات تولید می شوند.

      • ولتاژ کاری:

      انواع دینام های سه فاز را می توان با در نظر گرفتن ولتاژ کاری آن ها نیز دسته بندی نمود. به طور مثال در صورتی که از اتصال مثلثی در سیم پیچی دستگاه استفاده شود، باید از دینام هایی با ولتاژ کاری 220 الی 380 ولت استفاده نمود. برای سیم پیچی ستاره ای نیز از الکتروموتورهایی با ولتاژ 380 الی 660 ولت استفاده می گردد.

      در صورتی که در زمینه خرید کلید اتوماتیک و قیمت موتور گیربکس نیز به اطلاعات نیاز دارید، می توانید به سایت پارتاک صنعت مراجعه نمایید.

      انواع الکتروموتور تک فاز

      انواع الکتروموتور سه فاز

      الکتروموتور DC یا جریان مستقیم

      موتورهای الکتریکی که با برق مستقیم کار می کنند و در کاربردهایی چون هواکش های صنعتی و دمنده ها مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع از موتورها نباید در زیر بار سنگین راه اندازی شوند، چون جریان آرمیچر آنها بیش از حد بالا رفته و به موتور صدمه وارد می شود. موتور الکتریکی DC نیز مانند AC انرژی مغناظیسی را به الکتریکی تبدیل می‌کند. تفاوت موتور DC با AC در منبع تغذیه است. در موتور DC، تغذیه از طریق جریان الکتریکی مستقیم صورت می‌گیرد؛ اما در AC جریان متناوب موتور را تغذیه می‌کند.

      کاربرد الکتروموتور DC:

      ماشین آلات کشاورزی

      • کمپرسور الکتریکی
      • تسمه نقاله
      • ساخت درب های اتوماتیک
      • دستگاه های نساجی
      • تجهیزات شهربازی
      • دستگاه های نظافت صنعتی

      مزایای الکتروموتور DC:

      • عدم نیاز به کنترلر در سرعت های ثابت
      • دوام بالا
      • قیمت ارزان
      • سهولت در کنترل

      انواع الکتروموتور DC :

      • DC سری
      • DC شنت
      • DC مرکب (کمپوند)

      موتور DC سری (Series)

      موتورهای DC سری دارای گشتاور راه انداز بالا بوده و از این رو در صنایعی که به گشتاور راه اندازی بالا نیاز است (مانند جرثقیل ها، بالابر هیدرولیک، پرس های ضربه ای و آسانسور) مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از این نوع موتور الکتریکی در لوکوموتیوهای شهری (مترو و تراموا) استفاده می شود که به آن اصطلاحا موتور کششی یا اصطکاکی (Traction Motor) گفته می شود.

      موتور DC شانت (Shunt)

      موتورهای DC شانت یا موازی دارای گشتاور حرکتی حداکثر در دور نامی می باشد. به همین خاطر در کاربردهایی چون هواکش های صنعتی و دمنده ها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع از موتورها  نباید در زیر بار سنگین راه اندازی شوند، چون جریان آرمیچر آنها بیش از حد بالا رفته و به موتور صدمه وارد می شود.

      موتور DC مرکب (کمپوند)

      در موتورهای کمپوند خصوصیات موتور سری و شانت وجود دارد و شامل دو دسته هستند.

      • موتور DC کمپوند اضافی

      این نوع موتور الکتریکی در مواردی به کار می رود که خصوصیات موتور سری لازم باشد ولی با برداشتن بار، موتور غیر قابل مهار نشود و دور آن خیلی بالا نرود. مانند دستگاه های تراش که در هر دوره کاری بی بار شده و مجددا زیر بار قرار می گیرد. در صنایع مختلف معمولا به جای استفاده از موتور کمپوند اضافی که طراحی آن شبیه موتورهای الکتریکی سری است، استفاده می شود.

      • موتور DC کمپوند نقصانی

      در بارهای کمتر از بارهای نامی و مواردی که به سرعت تقریبا ثابت نیاز باشد از موتورهای کمپوند نقصانی استفاده می شود این موتورها معمولا در آزمایشگاه ها برای تامین دور ثابت استفاده می شود

      موتورهای جریان مستقیم از جمله موتور های الکتریکی محسوب می شوند که با منبع تغذیه جریان مستقیم راه اندازی میشوند. این محصولات معمولاً کوچک هستند و در کاربری های سبکتر مورد استفاده قرار گرفته. مزیت مهم این نوع موتورها نسبت به موتور AC ها، ابعاد کم و گشتاور و سرعت بالا می باشد. انواع موتور DC را می‌توان به ۴ گروه اصلی موتور جاروبک‌دار، براشلس، سروو موتور و موتور پله‌ای تقسیم کرد که از نظر ساختمان و کاربرد با یکدیگر متفاوت هستند . برندهای تایلی ( Taili ) ، کورماس و SVG از جمله برندهای مطرح و با کیفیت در زمینه تولید موتور الکتریکی DC می باشند .برای خرید موتور DC مورد نیاز خود و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید. برای دریافت اطلاعات در رابطه با کنترل دور موتور DC و کاربرد الکتروموتور می توانید به سایت پارتاک صنعت مراجعه نمایید.

      اجزای الکتروموتور DC:

      • روتور
      • کموتاتور
      • استاتور
      • جاروبک
      • شافت
      • سیم پیچ

      عدم آگاهی در هنگام خرید الکتروموتور

      به دلیل شدت گرفتن تحریم ها در سال های اخیر، تولید محصولات فیک و تقلبی در این سال ها در کشور ما به شدت افزایش پیداکرده است، به گونه ای که تشخیص محصول اورجینال از فیک حتی برای متخصصان نیز دشوار شده است. در مورد موتور الکتریکی  نیز متاسفانه حقیقت دارد ،  به طوری که کار را برای خریداران و افرادی که کالای اصل و باکیفیت می خواهند، دشوار کرده است. بااین حال هنوز هم می توان جنس اصل را از تقلبی تشخیص داد. برای این کار می توان موارد زیر را موردبررسی قرارداد:

        • نوع ساخت
        • نوع بسته بندی
        • کیفیت رنگ پوسته موتور
        • نحوه تراش خوردن شاف
        • توجه به نام برند حک شده روی موتور
        • شکل ظاهری پلاک

      خرید الکتروموتور و دینام صنعتی

      خرید دینام همواره جزو نیازها و دغدغه های شما صنعتگران و مشتریان عزیز است. عدم آگاهی کافی از نوع محصول و اشتباه در خرید موتور مورد نیاز، ممکن است ضرر و زیان زیادی به دستگاه و کار شما وارد کند. همواره در نظر داشته باشید که با متخصصان و کارشناسان در تماس باشید و با آنها مشورت کنید. مراجعه به مرکز فروش معتبر و با سابقه نیز جهت مشاوره فنی ، انتخاب نوع و مدل موتور مصرفی شما و عرضه محصول با کیفیت و با قیمت مناسب ، بهترین انتخاب و بهترین گزینه برای خرید است .متاسفانه وجود موتورهای الکتریکی تقلبی و غیر اصل در بازار و فروش آنها باعث نارضایتی و ضرر و زیان بسیاری به صنعت گران و تولیدکنندگان شده است . به دلیل شدت گرفتن تحریم ها در سال های اخیر، تولید محصولات فیک و تقلبی در این سال ها در کشور ما به شدت افزایش پیداکرده است، به گونه ای که تشخیص محصول اورجینال از فیک حتی برای متخصصان نیز دشوار شده است. در مورد موتور الکتریکی  نیز متاسفانه حقیقت دارد ،  به طوری که کار را برای خریداران و افرادی که کالای اصل و باکیفیت می خواهند، دشوار کرده است. بااین حال هنوز هم می توان جنس اصل را از تقلبی تشخیص داد.

      پارتاک صنعت ایده آفرین مرکز فروش انواع الکتروموتور در توان های مختلف مصرفی و تامین کننده تجهیزات صنعتی  چینی ، ایرانی و اروپایی با برند اصلی و معتبر است و انواع موتورهای مصرفی را با ضمانت کیفیت و قیمت مناسب، تامین و عرضه می کند . مهمترین عامل مورد توجه شما صنعتگران عزیز برای انتخاب و خرید موتور مورد نیاز خود قیمت آن است، اما قیمت تمام شده بر اساس مواردی تعیین می شود که حتما باید به آن توجه نمایید. عواملی مانند جنس پوسته ، نوع سیم پیچی ، توان مصرفی ، گشتاور، مکانیزم ساخت، برند سازنده و سایر عوامل دیگر در تعیین قیمت موثر است. مهمترین موارد موثر در تعیین قیمت محصول که بر روی پلاک آن نیز درج شده است، شامل دور، توان، جنس پوسته، برند، نوع سیم پیچی  و وجود فلنج در موتور است.

      پیش از خرید دینام صنعتی باید در ابتدا انواع آن را بشناسید و سپس مناسب ترین آن ها را مورد استفاده قرار دهید. الکتروموتور یا دینام از انواع مختلفی بهره مند بوده که با توجه به نیاز دستگاه می توان مناسب ترین آن ها را مورد استفاده قرار داد. از انواع الکتروموتور می توان در ساخت لوازم خانگی، پمپ ها، توربین ها، دستگاه های تهویه و … استفاده نمود. به همین منظور در ادامه شما را با هر آنچه باید پیش از خرید دینام صنعتی بدانید، آشنا خواهیم کرد.

      الکتروموتور یکی از ضروری ترین دستگاه های الکتریکی مورد استفاده در صنایع مختلف است که انرژی الکتریکی را به مکانیکی تبدیل می کند. نکته قابل توجه این است که امروزه می توان در اکثر فضاهای مسکونی، تجاری، صنعتی و … انواع الکتروموتور را مشاهده نمود.

      قیمت الکتروموتور (دینام)، مرکز فروش انواع دینام صنعتی

      قیمت الکتروموتور (دینام)، مرکز فروش انواع دینام صنعتی

      خرید الکتروموتور بر اساس توان

      توان الکتروموتور (نماد P) اولین نکته ای می باشد که هنگام خرید موتور الکتریکی باید به آن توجه نمایید. قطعا هر چقدر توان الکتروموتور بالاتر باشد، می توان از آن برای دستگاه ها و ماشین آلات سنگین تر و صنعتی استفاده نمود.

      C:\Users\User\Desktop\3525.jpg

      خرید الکتروموتور بر اساس فرکانس و ولتاژ

      فرکانس نامی (Hz) و ولتاژ (Y) نیز از دیگر مواردی هستند که در زمان خرید موتور الکتریکی مورد توجه قرار می گیرند. اگر قرار است اتصالات به صورت ستاره ای و مثلثی انجام شود به ولتاژهای مختلف نیاز دارید. به همین دلیل الکتروموتورهای سه فاز با ولتاژ بالا انتخاب مناسب تری برای شما هستند. فرکانس نامی نیز باید مطابق با فرکانس واقعی دستگاه مورد نظر تعیین شود. به طور مثال اگر فرکانس شبکه مورد نظرتان Hz60 می باشد، نمی توانید از فرکانس نامی کمتر استفاده نمایید.

      خرید الکتروموتور بر اساس سرعت

      سرعت الکتروموتور نیز از دیگر موارد قابل توجه هنگام خرید موتور الکتریکی است. موتورهایی که دارای سرعت متغیر هستند از قیمت بالاتری برخوردار می باشند. با این وجود از کاربرد بسیار گسترده تری برخوردار می باشند.

      خرید الکتروموتور بر اساس قاب و فریم

      ابعاد بدنه و فریم الکتروموتورها (H) به میزان توان آن ها بستگی دارد. بنابراین هر چقدر توان الکتروموتور بیشتر باشد، ابعاد آن نیز بزرگ تر است. به طور کلی ابعاد قاب و فریم موتورهای الکتریکی باید مطابق با استاندارد IEC 60034 طراحی شده باشد.

      خرید الکتروموتور بر اساس نوع محفظه آن

      الکتروموتورها با انواع محفظه های مختلف تولید می شوند که هر کدام دارای ویژگی های مشخصی هستند. بنابراین هنگام خرید موتور الکتریکی سعی کنید مناسب ترین محفظه را انتخاب کنید. به طور مثال TEFC متداول ترین محفظه بوده که برای فضاهای باز انتخاب مناسبی می باشد.

      خرید الکتروموتور بر اساس کلاس عایق بندی

      هنگام خرید موتور الکتریکی به کلاس عایق بندی آن توجه داشته باشید. این کلاس ها شامل موارد زیر می شوند.

      • کلاس A
      • کلاس B
      • کلاس F
      • کلاس H

      کلاس H بیشترین توان مقاومت در برابر حرارت و افزایش دما را دارد و به ترتیب کلاس A کمترین میزان مقاومت را دارد.

      خرید الکتروموتور بر اساس راندمان

      راندمان کاری الکتروموتور نیز از دیگر عوامل موثر در خرید موتور الکتریکی است. هر چقدر بهره برداری از دستگاه طولانی تر باشد، باید موتور با راندمان بالاتری انتخاب شود. در غیر این صورت میزان تلفات افزایش یافته و هزینه ها نیز بیشتر می شود.

      راهنمای خرید الکتروموتور بر اساس راندمان

      خرید الکتروموتور بر اساس چرخه کار

      چرخه کار الکتروموتور از دیگر مواردی می باشد که هنگام خرید موتور الکتریکی باید حتما آن را مورد توجه قرار دهید. این ویژگی با حرف اختصاصی S نمایش داده می شود که به صورت S1. S2. و … می باشد. S1 بالاترین کیفیت را دارد و در صورت افزایش دما نیز می تواند بدون وقفه کار کند. هر چقدر این عدد افزایش می یابد، قدرت چرخه کار الکتروموتور کاهش پیدا می کند.

      خرید الکتروموتور بر اساس محیطی که نصب خواهد شد

      هنگام خرید موتور الکتریکی حتما به شرایط محیطی محل نصب الکتروموتور توجه داشته باشید. نفوذ عوامل خارجی، میزان گرد و غبار، رطوبت محیط و … از جمله مواردی هستند که استانداردهای مورد نیاز الکتروموتورها را تعیین می نمایند. در صورت شرایط محیطی نامناسب حتما از الکتروموتورهای دارای استاندارد IP استفاده نمایید.

      قیمت الکتروموتور

      قیمت دینام صنعتی بر اساس ویژگی های مختلف تعیین می شود . مهمترین مواردی که در تعیین قیمت موتورهای الکتریکی نقش اساسی دارند به صورت زیر بیان می شوند.

      •  بر اساس دور :

      گشتاور یا دور از عوامل مهم در تعیین قیمت است. گشتاور موتور، نیرویی است که میزان چرخش در دقیقه (دور در دقیقه یا rpm) را تعیین می کند. معمولا  موتورهای پرمصرف در صنعت ایران در دورهای 700 دور،  900 دور، 1400 دور و 3000 دور وجود دارند . هرچه دور بیشتر باشد به این معنی است که تعداد سیم پیچی های داخل موتور کمتر است در نتیجه قیمت موتور دورهای بالاتر کمتر از قیمت موتورهای دور پایین تر است. برای مثال موتورهای 3000 دور ارزان تر از 900 دور هستند . البته این موضوع در موتورهای آسنکرون صادق است.

      • بر اساس توان :

      توان یا نیروی تولید شده که واحد اندازه گیری آن کیلووات(kw) و یا اسب بخار(hp) است نیز در تعیین قیمت تاثیر مستقیم دارد. هرچه توان بیشتر باشد حجم و اندازه آن نیز بیشتر است و در نتیجه گرانتر می شود. موتورهای جریان متناوب پر مصرف معمولا از توان های 0.18 کیلووات تا 315 کیلووات در بازار ایران به فروش می رسد که از پر مصرف ترین آنها می توان به توان های های 1 اسب، 2 اسب، 3 اسب و 20 اسب اشاره کرد.

      •  بر اساس جنس پوسته :

      موتورهای الکتریکی معمولا در دو نوع پوسته چدنی و پوسته آلومینیومی تولید می شوند. پوسته چدن وزن بیشتری از پوسته آلومینیومی دارند و در برابر ضربات و سایش طول عمر بیشتری دارند اما پوسته آلومینیومی از وزن کمتری برخوردار هستند و در مواردی که سبک بودن وزن برای کاربر مهم باشد از پوسته آلومینیوم استفاده می شود . اکثر موتورهای پوسته آلومینیوم دارای فلنج می باشند. قیمت جنس چدنی همواره از پوسته آلومینیوم بیشتر است زیرا آلیاژ بکار برده شده گرانتر است.

      • بر اساس جریان ورودی :

      جریان ورودی یکی دیگر از فاکتور های تعیین قیمت آن می باشد. جریان ورودی، همان نوع برق مصرفی که تکفاز (220v) و یا سه فاز (380v) است. به دلیل وجود خازن در موتورهای تکفاز قیمت آن  بالاتر از قیمت موتور سه فاز است. باید در نظر داشت موتورهای تکفاز در بازار ایران اکثرا تا توان 3 اسب موجود می باشد. البته کمتر پیش می آید که الکتروموتور تکفاز با توان بالا مورد نیاز باشد.

      • بر اساس برند :

      یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در تعیین قیمت، برند و کشور سازنده آن است. با توجه به محدودیت های موجود در کشور ما، موتور های اروپایی و امریکایی بسیار کمتر در بازار یافت می شود. یکی از برند های محبوب اروپایی زیمنس ساخت کشور آلمان است که به صورت خیلی محدود وارد بازار ایران می شود که قیمت بسیار بالایی نیز دارد.

      اکثر صنعتگران در ایران ترجیح می دهند از برندهای ایرانی و چینی که قیمت مناسب تری دارند استفاده کنند. از معروف ترین و بهترین برندهای ایرانی می توان به موتوژن و الکتروژن اشاره نمود. اما موتورهای چینی که امروزه 80 درصد از فروش موتورهای الکتریکی در بازار ایران را در اختیار دارند از لحاظ قیمت بسیار مقرون بصرفه اند. از بهترین برندهای چینی می توان به جی ام کو، ایده آل، ایمپکس، کایجلی، گوانگلو، جیلیم و… اشاره نمود.

      •  بر اساس نوع سیم پیچی :

      جنس سیم پیچی از عوامل مهم در تعیین قیمت آن است. سیم مسی به دلیل رسانایی بالا بهترین گزینه برای سیم پیچی موتور الکتریکی است. بسیاری از تولیدکنندگان به دلیل قیمت بالای سیم مسی، از سیم پیچی آلومینیومی با روکش مسی استفاده می کنند که رسانایی کمتر و طول عمر کوتاهتری دارند. متاسفانه برخی از سودجویان اقدام به فروش موتور با سیم پیچی آلومینیوم و روکش مسی می کنند و بجای موتور سیم پیچی تمام مسی به مشتریان تحویل می دهند. برای خرید مطمئن موتور با سیم پیچی تمام مس، باید به نمایندگی فروش الکتروموتور معتبر مراجعه کنید .

      بهترین قیمت الکتروموتور صنعتی

      مناسب ترین قیمت برای خرید برندی است که بهترین کیفیت را داشته باشد. بسیاری از برندهای موجود در بازار قیمت بسیار ارزانی دارند و همین دلیل باعث می شود برخی از صنعتگران کیفیت محصول را در نظر نگیرند و استفاده از موتورهای بی کیفیت در آینده آنها را متضرر نماید . موتورهای با کیفیت توسط برندهای مطرح جهانی تولید می شوند و دارای قطعات وجنس با کیفیت و درجه یک هستند . اگر شما آگاهی کافی در زمینه شناسایی الکتروموتور با کیفیت را نداشته باشید ممکن است در تشخیص بهترین قیمت دچار اشتباه شوید بنابراین لازم است با مشاوره گرفتن از متخصصین این حوزه کمک بخواهید.

       فروش الکتروموتور

      فروش به روش سنتی همچنان مرسوم است اما بسیار مهم است که شما عزیزان برای خرید موتور مورد نیاز خود به مراکز فروش و نمایندگی های معتبر مراجعه کنید تا با کسب آگاهی لازم و مشاوره فنی مناسب یک انتخاب و خرید مناسب با بهترین قیمت را تجربه کنید. در این راستا می توانید با کارشناسان پارتاک صنعت تماس بگیرید. کارشناسان پارتاک صنعت به شما کمک می کنند تا مناسب ترین و با کیفیت ترین محصول مورد نیاز خود را شناسایی نمایید. پارتاک صنعت نمایندگی فروش انواع الکتروموتور صنعتی تک فاز و سه فاز در اصفهان ایران است

      فروش به روش آنلاین در سالهای اخیر و با رشد کسب و کارهای اینترنتی مرسوم است زیرا باعث صرفه جویی در وقت و هزینه تمام شده شما می شود. شما مشتریان عزیز می توانید برای خرید انواع دینام های صنعتی مانند ac ، dc ، استپ موتور ، اسپیندل موتور و سروو موتور و مشاهده قیمت موتورهای الکتریکی از فروشگاه آنلاین پارتاک صنعت ایده آفرین بازدید نمایید. در این فروشگاه اینترنتی، شما می توانید بر روی محصول کلیک کرده و وارد صفحه محصول شوید. کلیه مشخصات، ویژگی ها، تصاویر و قیمت محصول را بررسی کرده و سپس اقدام به خرید کنید. همه محصولات صنعتی با ارائه کلیه مشخصات و ویژگی ها و قیمت روز، به شما نشان داده شده است. شما با ثبت خرید آنلاین در فروشگاه اینترنتی پارتاک صنعت، در کوتاه ترین زمان ممکن، در هر نقطه از کشور عزیزمان ایران دینام و الکتروموتور خود را دریافت کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با واحد مشاوره فنی و پشتیبانی شرکت تماس حاصل نمایید.

      فروش الکتروموتور به صورت آنلاین

      فروشگاه پارتاک صنعت یکی از تخصصی ترین مراکز مجرب و متخصص در زمینه فروش انواع تجهیزات صنعتی به ویژه الکتروموتورها واقع در اصفهان ایران می باشد. این فروشگاه تمام محصولات خود را با گارانتی معتبر به فروش می رساند. از طرفی در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با خرید الکتروموتور به راحتی می توانید از متخصصان این مجموعه مشاوره بگیرید تا بهترین الکتروموتور را انتخاب نمایید.

      برای اطلاع از قیمت موتور گیربکس و یا خرید کلید اتوماتیک با مشاوران پارتاک صنعت تماس بگیرید. همچنین می توانید محصولات پارتاک صنعت در ترب را مشاهده کنید.

      سوالات متداول در مورد الکتروموتور

      1. دینام با پوسته آلومینیومی بهتر است یا پوسته چدنی؟

      الکتروموتورها را با توجه به جنس بدنه آن ها می توان به انواع چدنی و آلومینیومی دسته بندی نمود. هر کدام از این دینام ها با توجه به ویژگی هایی که دارند در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به این موضوع پیش از خرید دینام صنعتی بهتر است تفاوت آن ها را با یکدیگر بشناسید.

      • الکتروموتورهای آلومینیومی سبک تر هستند و به همین دلیل راحت تر می توان آن ها را تراش داد.
      • از طرفی توان الکتروموتورهای چدنی بسیار بالاتر از انواع دینام آلومینیومی می باشد.
      • الکتروموتور چدنی در برابر حرارت از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است.
      • الکتروموتورهای آلومینیومی برای مصارف خانگی و الکتروموتورهای چدنی برای مصارف سخت و صنعتی انتخاب مناسبی هستند.

      الکتروموتور چدنی و آلومینیومی

      الکتروموتور چدنی و آلومینیومی

      2. آیا الکتروموتور تک فاز امکان کنترل از راه دور دارد؟

      یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام خرید دینام صنعتی باید به آن توجه داشت، نحوه کنترل الکتروموتور است. کنترل دینام از راه دور در بسیاری از کاربردها از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار می باشد. با توجه به این موضوع هنگام خرید الکتروموتور توجه داشته باشید که آیا دینام مورد نظرتان نیاز به کنترل از راه دور دارد یا خیر؟

      در بسیاری از کاربردها مانند مصارف صنعتی و کارخانه ها، راه اندازی موتور، درایو نمودن و تنظیم سرعت آن به صورت کنترل از راه دور انجام می شود. از طرفی تمام اینورترها دارای تنظیمات پیش فرض بوده و می توان دستورالعمل مربوط به کنترل از راه دور را روی آن ها فعال نمود.

      برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با راه اندازی اینورتر و کنترل دور موتور می توانید با مشاوران پارتاک صنعت تماس بگیرید.

      راهنمای خرید موتور الکتریکی از بهترین مراکز فروش

      بررسی استانداردهای الکتروموتور صنعتی

      • NEMA: اصولا تمام موتورهای الکتریکی باید این نوع استاندارد را داشته باشند.
      • IEC: موتورهای القایی اکثرا این استاندارد را دارند. این استاندارد مقاومت بالاتر موتور الکتریکی را تایید می نماید.

      بررسی استانداردهای موتورهای صنعتی

      نحوه خوانش پلاک الکتروموتور القایی

      روی پلاک الکتروموتور می توانید اطلاعات زیر را بخوانید.

      • سرعت نامی R.P.M
      • فرکانس Hz
      • ضریب سرویس
      • کلاس عایقی
      • راندمان موتور
      • طراحی موتور NEMA
      • استاندارد موتور
      • گشتاور
      • جریان راه اندازی و بار
      • توان
      • ابعاد
      • محفظه
      • و …

      راه اندازی الکتروموتور سه فاز با برق تک فاز

      هنگام راه اندازی الکتروموتور سه فاز با برق تک فاز باید چند نکته را مورد توجه قرار داد.

      • الکتروموتور حداکثر 2 کیلو وات باشد تا داغ نشده و موتور آسیب نبیند.
      • باید 220 ولت مثلث یا ستاره را روی پلاک الکتروموتور مشاهده کنید.
      • برای بارهای سنگین مثل گیربکس نمی توان از این روش راه اندازی استفاده نمود.

      نحوه سیم پیچی و راه اندازی الکتروموتور

      سیم پیچی موتور معمولا به دو روش انجام می شود و هر روش مزایایی دارد

      مزایای اتصال ستاره

      • پایداری و توانایی کارکردن موتور برای مدت طولانی
      • سطح بالایی از قابلیت اطمینان دوام به دلیل کاهش قدرت موتور
      • نرم ترین شروع درایو الکتریکی
      • تحمل احتمالی اضافه بارهای کوتاه مدت
      • از گرمای بیش از حد در محفظه موتور جلوگیری می شود.

      اتصال ستاره مثلث

      • امکان افزایش سطح توان موتور الکتریکی به حداکثر
      • استفاده از رئوستات برای شروع
      • افزایش گشتاور
      • تلاش کششی بالا

      همچنین راه اندازی الکتروموتور صنعتی به چند روش رایج وجود دارد:

      راه اندازی الکتروموتور به روش مستقیم (Direct on line)

      در روش مستقیم یا Direct که ساده ترین و رایج ترین شیوه استارت زدن موتور است، بین منبع برق و الکتروموتور هیچ چیزی قرار نمی گیرد و موتور مستقیما به برق متصل می شود

      راه اندازی الکتروموتور به روش ستاره – مثلث

      روش دوم روش دو ضرب یا ستاره مثلثی نامیده می شود. همانطور که گفته شد روش مستقیم یا Direct، سبب آسیب دیدن بخش هایی از موتور خواهد شد و همچنین نیاز به انرژی بسیار زیادی دارد برای همین در روش ستاره مثلث، جریان و ولتاژ را کاهش می دهند و دو مشکل بزرگ راه اندازی موتور با برق سه فاز را بر طرف می کنند. در این شیوه جریان و ولتاژ و در نهایت گشتاور یک سوم می شود اگر چه توان سیستم نیز کاهش خواهد یافت.

      راه اندازی الکتروموتور با سافت استارتر

      الکتروموتور را می توان با سافت استاردر راه اندازی کرد. در این روش از سافت استاردر و کنتاکتور در مدار باید استفاده کرد. بزرگترین ایرادی که به این روش وارد است این است که چپ گرد یا راست گرد ندارد و اگر می خواهید این ویژگی را داشته باشید باید از دو کنتاکتور جدا استفاده کنید. اگر کاربری شما زیر بار است و از همان لحظه شروع کار دستگاه باید بار زیادی را تحمل کند اصلا روش سافت استارتر مناسب شما نخواهد بود.

      راه اندازی الکتروموتور با اینورتر (درایو)

      راه اندازی دینام صنعتی با VFD

      بهترین روش استارت و کاربرد الکتروموتور استفاده از اینورتر است. اینورتر دور موتور را کنترل می کند و آن را از صفر تا صد زیاد یا کم می کند. همچنین قابلیت گردش به چپ با راست را برای موتور امکان پذیر می سازد. برای همین است که بهترین راه، مطمئن‌ترین راه و سریع‌ترین راه برای راه‌اندازی الکتروموتورها استفاده از AC درایو یا اینورتر است.

      مزیت اینورتر های الکتروموتور

      • برای چپ گردی و یا راست گردی نیازی به کنتاکتور نیست
      • جریان هجومی زیادی ندارد
      • در کمترین زمان به بیشترین دور می رسد
      • کم شدن مصرف انرزی
      • نیازی به بانک خازنی نیست
      • در روش‌های قبلی Cos (fi) از عدد یک دور می‌شد اما با اینورتر به عدد یک نزدیک می‌شود به عبارتی توان راکتیو نزدیک به صفر است
      • با تنظیم درست حفاظت کامل از الکتروموتور را بر عهده دارد و هیچ وسیله حفاظتی دیگری نیاز نیست
      • توانایی تنظیم دور موتور
      • امکان دستیابی به فرکانس های بالاتر از فرکانس نامی وجود دارد

      با توجه به مزیت های کاربرد اینورتر برای راه اندازی الکتروموتور، صنعتگران ترجیح می دهند هنگام کاربرد الکتروموتور و کاربرد دینام صنعتی و خرید آنها، اقدام به خرید اینورتر تک فاز یا خرید اینورتر سه فاز کنند

      قوانین ایمنی موتورهای الکتریکی

      هنگام کار با موتورهای الکتریکی باید نکات ایمنی مربوط به استارت موتور، جابجا کردن آن و انبار كردن و نصب موتور توسط افراد متخصص رعایت شود تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود. مقررات ایمنی موتورهای الکتریکی باعث افزایش کارایی و طول عمر دستگاه و همچنین افزایش ایمنی و مانع آسیب‌های احتمالی و حوادث ناگوار می‌شود.

      شرايط در محل نصب موتور بايد طبق اطلاعات داده شده روی پلاک الکتروموتور باشد و بر آن منطبق باشد. در کاربرد الکتروموتور، درجه‌ی حفاظت مشخص شده بايد با درجه‌ی حفاظت موتور وصل شده به آن هماهنگ باشد و با آن مطابقت داشته باشد.

      در مواردی كه موتور به صورت عمودی وصل می‌شود و شفت به سمت پایین است، باید محیطی در نظر گرفته شود که از ورود اجسام خارجی به درون كانال‌های هوا جلوگيری به عمل آيد. عدم خفگی و گرفتگی سيستم تهويه موتور جهت اطمينان از خنک شوندگی موتور بايد كامال رعایت شود.

      خروجی سیم پیچ‌­ها و سر کابل موتورهای الکتریکی باید پوشیده و محصور باشند. برداشتن پوشش­‌ها در موقع کار با موتورهای الکتریکی ممنوع است. باید توجه داشت که قسمت­‌های گردنده‌ی موتورهای الکتریکی مثل محورها، کوپلینگ­‌ها، بادبزن­ ها و غیره نیز باید محصور باشند.

      باید مراقب بود تا لباس یا پارچه­‌های مخصوص تمیز کردن، با قطعات دوار موتور تماس پیدا نکند، کار باید با لباس مناسب که آستین­‌های آن بسته است و گشاد نیست، انجام گیرد. از زیر پایی لاستیکی عایق یا دمپایی پلاستیکی استفاده نمود.

      لمس کردن قسمت­‌های حامل جریان با فازهای مختلف با دو دست یا قسمت­‌های حمل جریان و قسمت­‌های اتصال زمین شده در آن واحد ممنوع است. در صورت نیاز باید ابزار با دسته‌ی عایق مورد استفاده قرار گیرد.

      در کاربرد دینام صنعتی فعال، سیم پیچی و کابل تغذیه کننده­ایی که در وضعیت رزرو مربوط به سرعت دیگر قرار دارند، باید همانند قسمت‌های برق­‌دار تلقی گردند.

      قبل از راه اندازی و کاربرد الکتروموتور، مکانیسم­‌های مرکب یا موتورهای الکتریکی که از محل­‌های مختلف فرمان می­‌گیرند باید اطلاع رسانی انجام شود. اگر دستگاه­‌ها و تجهیزات فرمان آن­ها در محل­‌های مختلفی قرار داشته باشند، راه اندازی آن­‌ها فقط پس از دریافت جواب مساعد از جانب مسئول مکانیزم مزبور مبنی بر آماده بودن دستگاه­‌ها صورت می­‌گیرد.

      قبل از شروع سرویس موتورهای الکتریکی پمپ­‌ آب خانگی، مکنده­‌ها یا دمنده‌­های هوا فن کویل‌ها، جهت جلوگیری از گردش موتور الکتریکی به وسیله مکانیزم باید تدابیری اتخاذ نمود، چنین تدابیری عبارتند از بستن شیر فلکه مربوطه و قفل و زنجیر نمودن آن­‌ها ضمن قطع مدار فرمان و آویختن تابلوی «وصل نکنید افراد مشغول کار هستند» در موتورخانه.

      هنگام باز کردن کابل تغذیه موتور الکتریکی، انتهای هر سه فاز کابل باید اتصال کوتاه شده و به زمین وصل باشد.