تجهیزات حفاظتی تابلو برق صنعتی

نمایش 1–24 از 257 نتیجه

تجهیزات حفاظتی تابلو برق صنعتی

تجهیزات حفاظتی تابلو برق، قطعاتی هستند که برای جلوگیری از خطرات جانی و مالی ناشی از برق صنعتی در کار استفاده می شوند. این قطعات کار حفاظت از تجهیزات الکتریکی در برابر مواردی همچون اضافه بار، اضافه جریان، اتصال کوتاه، دوفاز شدن تجهیزات سه فاز، جریان نشتی و سایر عوامل خطرناک می باشد. برای انتخاب و خرید تجهیزات حفاظتی تابلوهای برق صنعتی لازم است آگاهی کافی و لازم نسبت به این تجهیزات داشته باشیم. در تابلوهای ولتاژ پایین برای محافظت از تجهیزات برقی از فیوز‌ها و کلیدها، کلید حرارتی، کلید محافظ جان، بی متال، کلید مینیاتوری و سایر قطعات حفاظتی استفاده می شود. تابلو‌هایی که تجهیزات آن‌ها دارای ولتاژ تا ۱کیلوولت می‌باشند، با عنوان تجهیزات فشار ضعیف نامیده می شوند و ولتاژ نامی بالاتر از یک کیلوولت با عنوان فشار متوسط هستند. در ادامه مهمترین موارد برای انتخاب و خرید تجهیزات حفاظتی تابلو برق را ذکر می کنیم.

اهمیت حفاظت الکتریکی

حفاظت الکتریکی شامل اقداماتی می شود که به منظور پیشگیری از بروز هرگونه خسارت و حادثه ناشی از نوسانات الکتریکی رخ می دهد. به طور کلی در تجهیزات الکتریکی ممکن است تغییر دما، افزایش ولتاژ، نقص برق رسانی، تغییر جریان و … منجر به اختلال و آتش سوزی شود. به همین دلیل است که استفاده از تجهیزات حفاظتی تابلو برق یک اقدام ضروری برای حفظ ایمنی می باشد. به طور کلی عدم استفاده از تجهیزات حفاظتی می تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد و خسارات مالی فراوانی را به وجود آورد.

نکته قابل توجه هنگام خرید تجهیزات حفاظتی تابلو برق این است که حفاظت الکتریکی به دو دسته فعال و غیر فعال دسته بندی می شود. هر کدام از این روش های حفاظتی نیازمند تجهیزات حفاظتی مشخصی بوده و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشند. حفاظت فعال تجهیزات و روش هایی را نیاز دارد که به صورت پیشگیرانه عمل می کنند. رله های حفاظتی، سیستم قدرت، رله دیفرانسیل و قاطع های مدار از جمله تجهیزاتی هستند که برای حفاظت فعال مورد استفاده قرار می گیرند. این تجهیزات در صورت خرابی و نقص تابلو برق به سرعت سیستم را قطع کرده و یا اعلام خطر می نمایند. بنابراین از گسترش خرابی و آسیب دیدگی جدی تجهیزات پیشگیری خواهد شد.

حفاظت غیر فعال نیز مانند روش فعال شامل اقدامات پیشگیرانه می باشد اما تجهیزات حفاظتی غیر فعال و فعال با یکدیگر متفاوت است. از جمله تجهیزات مورد استفاده در این روش می توان به سیستم های اتصال دهید، عایق ها و .. می باشند. تفاوت قابل توجه این روش با حفاظت فعال این است که در حفاظت غیر فعال با آموزش کارکنان و استفاده درست از تجهیزات حفاظتی، ایمنی را افزایش می دهند. در صورتی که حفاظت فعال به طور مستقیم از تجهیزاتی که وظیفه آن ها حفظ ایمنی الکتریکی است، استفاده می کند.

اهمیت حفاظت الکتریکی

اهمیت حفاظت الکتریکی

انواع قطعات حفاظتی تابلو برق و کاربرد آنها

در تابلوهای برق صنعتی انواع قطعات و تجهیزات قطع و وصل، جداکننده ها و قطعات حفاظتی استفاده می شوند که هر کدام از آنها وظیفه ای را بر عهده دارند. قطعات حفاظتی در تابلوهای برق شامل موارد زیر هستند:

  • بی متال ( رله اضافه بار ) : این قطعه دستگاه های سه فاز ( مانند موتورهای الکتریکی ) را در برابر اضافه بار محافظت می کند.اگر جریان برای مدت معینی از مقدار مشخصی فراتر رود ، رله اضافه بار مدار کنترل موتور را قطع می کند که باعث می شود برق از موتور خارج شود
  • فیوز : این قطعه وظیفه محافظت از تجهیزات در برابر اتصال کوتاه را بر عهده دارد. در تابلوها فیوز در هنگام ایجاد اتصال کوتاه و جریان بیشتر از مقدار نامی دستگاه، شروع به کار کرده و مدار را قطع می کند. از انواع فیوز مصرفی در تابلو برق می توان به انواع فیوز فشنگی، فیوز کاردی و فیوز HRC اشاره کرد.
  • کلید محافظ جان : این قطعه در هنگام نشتی جریان و احتمال خطر برق گرفتگی عمل کرده و مدار را قطع می کند. این کلید بر اساس محاسبه اختلاف جریان ورودی و خروجی عمل کرده و در صورت وجود اختلاف و نشتی جریان اضافه کار می کند و اگر اختلافی بین جریان فاز و نول باشد مدار را قطع می کند.
  • .به کلید محافظ جان، کلید جریان تفاضلی، کلید جریان باقیمانده و کلید جریان دیفرانسیلی نیز می گویند.
  • کلید مینیاتوری : کلیدی الکترومکانیکی است که به صورت خودکار هم در هنگام اتصال کوتاه و هم در هنگام اضافه جریان مدار را قطع کرده و دوباره به صورت خودکار مدار را وصل می کند. از مهمترین تفاوت های کلید مینیاتوری و فیوز همین اتوماتیک بودن عمل کلید مینیاتوری است که به صورت خودکار عمل قطع و وصل مدار را انجام می دهد.
  • کلید اتوماتیک : این قطعه نیز همانند کلید مینیاتوری عمل می کند اما بسیار بزرگتر از کلید مینیاتوری است و برای کنترل جریان های بیشتر(جریان نامی تا 2500 آمپر) به کار می روند. کلیدهای اتوماتیک در دو نوع کمپکت و هوایی ساخته می شوند.
  • کلید حرارتی : این قطعه هم کارایی کلید مینیاتوری و هم رله اضافه بار (بیمتال) را دارد و از الکتروموتورها در برابر اضافه جریان و اضافه بار محافظت می کند.
  • رله کنترل فاز : این وسیله برای حفاظت در برابر اندازگیری اختلالات ولتاژ و جریان محافظت می کند و در صورت قطع یکی از فازها مدار فرمان را قطع می کند.

هر کدام از تجهیزات حفاظتی تابلو برق ویژگی ها و قابلیت های مخصوص به خود را دارند که با توجه به نوع کاربری و استفاده در تابلوهای برق انتخاب شده و به کار می روند.

برندهای سازنده تجهیزات محافظتی برق صنعتی

شرکت ها و برندهای معتبر در جهان وجود دارند که در ساخت و تولید کلیه تجهیزات برق صنعتی و تجهیزات تابلو برق فعالیت دارند. این شرکت ها و برندها همواره طیف گسترده ای از انواع محصولات خود را به طیف وسیعی از مشتریان در سراسر جهان عرضه می کنند. از مهمترین تولیدکننگان و برندهای سازنده تجهیزات حفاظتی تابلو برق می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • برندهای آلمانی زیمنس و وایدمولر که همواره جزو با کیفیت ترین و محبوب ترین برندها تجهیزات صنعتی هستند. تولید کننده انواع کلیدهای اتوماتیک، مینیاتوری، فیوزها و …
  • برند اشنایدر فرانسه که در ایران و سایر جهان بسیار شناخته شده و محبوب است.
  • برند ایرانی رعد الکتریک،شیوا امواج و پارس فانال که می توان گفت محصولات با کیفیت و قیمت مناسب در ایران تولید و عرضه می کنند. انواع کلیدهای اتوماتیک و مینیاتوری در انواع مختلف توسط این برندها تولید و عرضه می شود.
  • برند ترکیه ای سیگما الکتریک: محصولات سیگما الکتریک مانند کلیدهای مینیاتوری و اتوماتیک دارای کیفیت خوب و قیمت مناسب و همراه با ضمانت نامه هستند.

شرکت ها و برندهای مختلف دیگر از جمله شرکت های چینی و اروپایی متعدد نیز وجود دارند که محصولات و تجهیزات تابلو برق صنعتی را تولید می کنند. در صنعت و بازار ایران ممکن است به دلایل زیادی کالای اصل و تقلبی را نتوانیم تشخیص دهیم. نکته مهم این است که برای خرید مطمئن لازم است به نمایندگی های معتبر و مراکز فروش با سابقه مراجعه کنید.

مشخصات فنی تابلو برق حفاظت کامل

همانطور که در موارد فوق به آن اشاره شد تجهیزات حفاظتی تابلو برق نقش بسیار موثری در حفظ ایمنی دارند. نکته دیگری که وجود دارد در رابطه با اهمیت استفاده از تابلو برق حفاظتی کامل است. این نوع تابلو برق از ویژگی های مشخصی بهره مند می باشد و می تواند ایمنی تجهیزات را به شکل فوق العاده ای افزایش دهد. به همین دلیل است که آن را تابلو برق با حفاظت کامل معرفی می نمایند. از جمله مشخصات این تابلو برق می توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • میزان ولتاژ نامی 400 ولت
  • ولتاژ کنترل یا تغذیه 12 الی 220
  • امکان نصب PLC
  • فرکانس 50 هرتز
  • درجه و میزان حفاظت IP40 الی IP54/ مطابق با استاندارد IEC 529
  • بهره مند از استاندارد IEC 439

این تابلو برق به دلیل کیفیت و قدرت فوق العاده ای که دارد در مصارف متعددی کاربرد دارد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • نمایش دادن خطاها در بخش های مختلف تابلو برق
  • اندازه گیری و ثبت نمودن پارامترهای مختلف مانند جریان، توان، ولتاژ و …
  • نمایش دادن اجزای تابلو برق
  • محافظت نمودن از تجهیزات (فیدر) ورودی
  • باز و بسته نمودن کلیدها به صورت کنترل از راه دور
  • امکان کنترل و مدیریت نمودن انرژی مصرفی در تابلو برق

برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با دلایل استفاده از کنتاکتور و انواع الکتروموتور دور بالا می توانید به سایت پارتاک صنعت مراجعه نمایید.

نصب مینیاتوری و کنتاکتور در تابلو برق

مشخصات فنی تابلو برق حفاظت کامل

مفهوم حفاظت الکتریکی در تابلو برق

تجهیزات حفاظتی تابلو برق شامل تجهیزاتی می شوند که به منظور انجام اقدامات احتیاطی مورد استفاده قرار می گیرند. به طور مثال برق گرفتگی ناشی از اختلالات و خرابی قطعات داخلی تابلو برق ها از شایع ترین مشکلاتی می باشد که برای تکنسین ها رخ می دهد. تجهیزات حفاظتی از بروز این مشکل به شکل قابل توجهی پیشگیری می نماید. سیستم حفاظت الکتریکی به گونه ای طراحی شده که می تواند خسارت و حوادث احتمالی را مدیریت کند. از رایج ترین سیستم های حفاظتی در تابلو برق ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • حفاظت از میزان ولتاژ کم
  • محافظت ارتینگ یا سیم زمین
  • محافظت با کمک ترانسفورماتور ایزوله
  • حفاظت کاتدی
  • محافظت با تکیه بر عایق ها

نکات مهم هنگام خرید تجهیزات حفاظتی تابلو برق

هنگام خرید تجهیزات حفاظتی تابلو برق باید به نکات متعددی توجه داشته باشید. این نکات به شرح زیر می باشند.

  • نوع تابلو برق:

تعیین نوع تابلو برق از ابتدایی ترین نکات قابل توجه هنگام خرید تجهیزات حفاظتی می باشد. بنابراین پیش از تهیه تجهیزات تعیین کنید که نوع تابلو برق، ابعاد، استانداردها، ساختار و … آن به چه صورت است. در این صورت می توانید مناسب ترین تجهیزات الکتریکی را خریداری نمایید.

  • گارانتی معتبر:

نکته دیگری که هنگام خرید تجهیزات حفاظتی باید آن را مد نظر قرار داد، ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش است. به طور کلی برای خرید این تجهیزات باید فروشگاهی را انتخاب نمود که محصولات کیفیت اصلی را در اختیار مشتریان قرار می دهد.

  • برند تجهیزات:

برندهای متعددی وجود دارند که در زمینه تولید و فروش این تجهیزات فعالیت می کنند. محصولات تولید شده توسط این برندها از کیفیت بالایی بهره مند می باشند. برخی از برندهای معتبر در زمینه تولید تجهیزات الکتریکی شامل زیمنس، سیگما، اشنایدر، وایدمولر و … می شوند.

برای دریافت اطلاعات در رابطه با خرید تجهیزات تابلو برق صنعتی، راهنمای خرید هواکش صنعتی و خرید الکتروموتور چینی سه فاز می توانید به سایت پارتاک صنعت مراجعه نمایید.

نصب تابلو برق و قطعات داخل آن

نکات مهم هنگام خرید تجهیزات حفاظتی تابلو برق

رله حفاظتی چیست؟

رله حفاظتی یکی از مهم ترین تجهیزات حفاظتی تابلو برق است که با هدف تامین ایمنی کاربران و همچنین محافظت از تجهیزات برقی مورد استفاده قرار می گیرد. به طور کلی رله حفاظتی یک سیستم تشخیصی می باشد که به دلیل تکنولوژی خاصی که دارد، سریعا حوادث را شناسایی می کند. به همین دلیل بلافاصله با مشاهده خطای برقی از بروز مشکل پیشگیری می نماید. عملکرد و واکنش خودکار این سیستم باعث می شود تا تابلو برق و دیگر تجهیزات الکترونیک از خطر محافظت شوند و ایمنی کاربران به خطر نیفتد.

قیمت تجهیزات حفاظتی تابلو برق

قیمت قطعات صنعتی و تجهیزات تابلو برق بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود. مهمترین عوامل تاثیرگذار در قیمت قطعات برق صنعتی شامل موارد زیر است:

  • برند سازنده: با توجه به شرکت تولید کننده این قطعات می توان به صورت قطعی بیان نمود که هرچه برند سازنده معتبرتر و با کیفیت تر باشد قیمت محصول نیز بالاتر است. برای مثال قطعات زیمنس آلمان گرانتر از محصولات چینی و اروپایی هستند.
  • نوع جریان ورودی: قطعات حفاظتی تابلو برق در دو مدل تکفاز و سه فاز تولید می شوند. تکفاز و سه فاز بودن قطعات در تعیین قیمت آنها موثر است.
  • ولتاژ و شدت جریان : با توجه به جریان ورودی و شدت جریان، قطعات داخل تابلو برق تولید و استفاده می شوند. برای مثال کلیدهای اتوماتیک بر اساس شدت جریان در انواع 10 آمپر، 20 آمپر، 32 آمپر و …. تولید می شوند. بدیهی است که هرچه شدت جریان بیشتر باشد قیمت آن نیز بالاتر است.
  • نوع فرکانس، مدل و سری ساخت، تعدادقطب هاو سایر عوامل دیگر نیز در تعیین قیمت تجهیزات تابلو برق موثر هستند

پارتاک صنعت ایده آفرین به عنوان نمایندگی کلیه محصولات و تجهیزات تابلو برق با استفاده از اعتبار و تجربه کارشناسان خود، برای استعلام قیمت تجهیزات صنعتی و قطعات مورد استفاده در تابلو برق در خدمت شما مشتریان عزیز است.

فروش تجهیزات حفاظتی تابلوی برق صنعتی

فروش تجهیزات حفاظتی تابلو برق به دو روش سنتی و آنلاین انجام می شود. پارتاک صنعت ایده آفرین به عنوان نمایندگی تجهیزات برق صنعتی، برای کسب رضایت هرچه بیشتر شما مشتریان عزیز هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین فروش تجهیزات برق صنعتی و ملزومات تابلو برق در ایران را انجام می دهد. گروه صنعتی پارتاک با استفاده از تجربه و تخصص کارشناسان خود در ابتدا بهترین و مناسب ترین مشاوره فنی را به شما داده و با توجه به نوع کاربری و نیاز شما به قطعات صنعتی، برند مورد نیاز و قیمت مناسب را به شما خواهند داد. برای خرید حضوری تجهیزات لازم است به صورت حضوری به محل شرکت مراجعه کنید و یا از طریق تماس تلفنی ثبت سفارش کرده تا کالای شما به محل مورد نظر شما ارسال شود. همانگونه که مشاهده می کنید فروشگاه آنلاین پارتاک صنعت نیز علاوه بر نمایش کلیه محصولات و ویژگی های آنها قیمت آن را نیز نمایش می دهد. شما مشتریان عزیز می توانید به صورت آنلاین کالای خود را خرید کرده و حداکثر تا 48 ساعت در سراسر ایران محصول خود را تحویل بگیرید.