اینورتر تک فاز به سه فاز

نمایش 1–24 از 49 نتیجه

اینورتر 0.75 کیلووات تکفاز ورتکس سری IR233 سبک کار

قیمت اصلی تومان 5,900,000 بود.قیمت فعلی تومان 5,750,000 است.

اینورتر 1.5 کیلووات تکفاز ورتکس سری IR233 سبک کار

قیمت اصلی تومان 6,500,000 بود.قیمت فعلی تومان 6,200,000 است.

قیمت اینورتر تکفاز بنر

اینورتر تک فاز چیست؟

اینورتر تک فاز یا اینورتر تکفاز به سه فاز که در صنعت با نام درایو صنعتی تک به سه نیز شناخته می شود یکی از پر کاربرد ترین دستگاههای صنعتی است که برای کنترل سرعت یا گشتاور الکتروموتور استفاده می شود و تفاوت آن ها با اینورتر سه فاز در جریان برق ورودی این دستگاه می باشد. در اینورتر های تک فاز برق با جریان 220 ولت وارد دستگاه می شود و با جریان برق سه فاز خارج می شود. از این نوع اینورتر ها در صنایعی که برق شهری یا همان تکفاز وجود دارد اما نیاز به راه اندازی الکتروموتور سه فاز است استفاده می شود و اینورتر مانند یک تبدیل کننده همراه با کنترل سرعت و گشتاور موتور عمل می کند.

اینورترهای تکفاز به سه فاز معمولا در توانهای 0.37 کیلووات ( نیم اسب ) تا توان 4 کیلووات (5.5 اسب) تولید می شوند و توانهای بالاتر از نوع سه فاز هستند و با برق سه فاز کار می کنند. درایوهای صنعتی تکفاز با برند های مختلفی در بازار به فروش می رسند که از معروفترین برند ها می توان به اینورترهای شرکت زیمنس نام برد و اینورترهای دیگر مانند ال اس ، دلتا ، اچ پی مونت ، هایتک ، ایمستر ، وورتکس ، پنتاکس ، تتا و … در رده های بعدی با رنج های قیمتی مختلف نسبت به کیفیت ، گارانتی ، خدمات پشتیبانی و نوع کاربری قرار می گیرند. ما در فروشگاه آنلاین پارتاک صنعت سعی بر آن داریم ضمن موجود کردن انواع مختلف اینورتر های تکفاز به شما عزیزان بهترین خدمات و مشاوره خرید اینورتر تک فاز به سه فاز و درایوهای سه فاز بدهیم .

انواع اینورتر تکفاز

انواع اینورتر و درایو تکفاز با توجه به برند سازنده، کیفیت ساخت، اجزا و ساختار داخلی و نوع کاربری آنها دسته بندی می شوند. همه انواع اینورترهای تکفاز ولتاژ ورودی 220 مستقیم را می گیرند و آن را به جریان متناوب سه فاز 380 ولت تبدیل می کنند. البته استثناهایی نیز وجود دارد. برخی از برندهای تولید کننده اینورترهای تک فاز نوعی از درایوهای تکفاز را که خروجی آنها نیز تکفاز است تولید می کنند که به درایوهای تک فاز به تک فاز معروف هستند. این مدل از اینورترها کاربری محدود و خاص دارند که در صنعت از آنها استفاده کمی می شود.

اینورتر تک فاز به 3 فاز

بیش از 98 درصد از انواع اینورترهای تولیدی تکفاز در جهان از نوع اینورتر تکفاز به سه فاز است. بدلیل اینکه موتورهای الکتریکی تکفاز راندمان و کارایی پایین تری دارند صنعتگران ترجیح می دهند از الکتروموتور سه فاز استفاده کنند، اما در مکانهایی که برق سه فاز وجود ندارد برای راه اندازی موتور از اینورتر تک فاز استفاده می شود. درایوهای تک فاز به 3 فاز برق 220 ولت را می گیرند و جریان سه فاز مورد نیاز برای راه اندازی الکتروموتور را در خروجی تولید می کنند. استفاده از اینورتر تک فاز به 3 فاز برای کنترل دور و گشتاور موتور سه فاز و برای افزایش ایمنی و کارایی موتور بسیار مناسب و مقرون به صرفه است

اینورتر تک فاز به تک فاز

از انواع اینورترهای تکفاز برخی برندهای سازنده، نوع خاصی از درایوها را تولید میکنند که خروجی آنها نیز تکفاز است. این نوع خاص اینورترهای تک فاز برای کاربری های خاص و محدود مورد استفاده قرار می گیرند. برای مثال می توان به اینورترهای تکفاز اینوت مدل GD10 اشاره کرد.

مزایای اینورترهای تکفاز

از مهمترین مزایای درایو تکفاز به سه فاز می توان به موارد زیر اشاره نمود:

کاربرد در صنایع سبک و توان پایین با جریان ورودی تکفاز
کنترل و مدیریت دقیق موتورها و تجهیزات صنعتی
سازگاری با شرایط مختلف و نوسانات برق
بهینه بودن مصرف انرژی
تحمل بار اضافی تا 50 درصد
اندازه و وزن پایین باعث می شود که فضای کمی اشغال شود
قابل حمل بودن و نصب و راه اندازی آسان درایو

برای نصب اینورتر در ارتفاع مناسب و محافظت از آن در شرایط محیطی نامناسب لازم است مانند سایر قطعات صنعتی مثل انواع کلید مینیاتوری، کنتاکتور، کانتر و … دستگاه درون تابلو برق صنعتی نصب شود.

تفاوت اینورترهای تکفاز و سه فاز چیست؟

اینورتر تکفاز در مقایسه با اینورتر سه فاز دارای توان پایین تر، اندازه کوچکتر، قدرت کمتر و پایداری کمتری است و در صنایع و ماشین آلات صنعتی سبک و کوچک استفاده می شود. درایوهای تکفاز چون ابعاد کوچک دارند قابلیت حمل و نقل آسانتری دارند و برای کاربری های کوچک در کارگاه ها و ماشین آلات کوچک استفاده می شوند. همچنین اینورترهای تکفاز با برق 220 ولت کار می کنند اما درایوهای سه فاز باید به برق 380 ولت متصل شوند. قیمت اینورهای تکفاز نیز بسته به توان مصرفی معمولا کمتر از اینورترهای سه فاز است. تفاوت دیگر اینورترهای تک فاز و 3 فاز در توان خروجی آنهاست که معمولا درایوهای تک فاز در رنج توان 0.37 کیلووات تا 4 کیلووات تولید می شوند اما اینورترهای سه فاز در رنج توان 0.37 کیلووات تا 500 کیلووات تولید می شوند.

کاربرد درایو تکفاز

کاربرد اینورترهای تک فاز در صنایع کوچک و سبک است. مهمترین کاربرد درایو های تکفاز برای کنترل موتور الکتریکی، فن‌های صنعتی کوچک و متوسط، دستگاه‌های بسته‌بندی کوچک ، جرثقیل‌های کوچک، آسانسور، بالابرهای صنعتی، دستگاه CNC و نوارهای نقاله سبک است. البته نوع کاربرد این درایوها با توجه به توان نامی دستگاه و نیاز صنعتی تعیین می شود. برای مثال، اگر بخواهیم در یک کارگاه که جریان برق تکفاز وجود دارد از الکتروموتور سه فاز استفاده کنیم لازم است از اینورتر تک به سه در مدار برای تغذیه موتور و کنترل گشتاور آن استفاده شود.

یکی از کاربردهای اینورتر تک فاز استفاده از آن برای آسانسور ساختمان است. اگر لازم باشد در ساختمان آسانسور نصب شود، نیاز به راه اندازی الکتروموتور سه فاز آسانسور با برق تک فاز است. درایو تک فاز به سه فاز، راه حل بسیار مناسب و مقرون به صرفه برای این پروژه است.

درایو تکفاز به سه فاز بر سر راه الکتروموتور سه فاز قرار می گیرد و ولتاژ سه فاز با فرکانس متغییر را برای موتور تامین می کند.  VFD تک فاز به سه فاز علاوه بر رفع مشکل راه اندازی موتور سه فاز، آسیب های احتمالی موتور راه به حداقل می رساند و از آن به خوبی محافظت می کند.

ویژگی ها و مشخصات درایو تکفاز

برخی از ویژگی ها و مشخصات اینورترهای تک فاز به صورت زیر بیان می شوند:

ابعاد و اندازه کوچک: اینورترهای تک فاز معمولاً از نظر اندازه کوچکتر از اینورترهای سه فاز هستند که از آنها برای کاربری های مسکونی و تجاری سبک استفاده می شود.

ولتاژ خروجی متغیر: درایوهای تک فاز قابلیت تنظیم ولتاژ و فرکانس خروجی متناسب را با توجه به نیاز بار دارند و برای طیف وسیعی از کاربردها مناسب می باشند.

ویژگی های ایمنی و حفاظتی: اینورترهای تک فاز دارای ویژگی های ایمنی و حفاظتی مانند حفاظت از اضافه ولتاژ، حفاظت در برابر ولتاژ، حفاظت در برابر جریان اضافه و حفاظت از اتصال کوتاه برای جلوگیری از آسیب به درایو یا بار هستند.

کنترل و مدیریت: اینورترهای تک فاز شامل ویژگی های نظارت و کنترل مانند صفحه نمایش، قابلیت های نظارت از راه دور و رابط های ارتباطی هستند تا امکان نظارت و کنترل آسان درایو را فراهم کنند.

نصب و راه اندازی آسان: درایوهای تک فاز به راحتی نصب می شوند و می توان آنها را مستقیماً به بار متصل کرد و برای کاربردهای مسکونی و تجاری سبک مناسب است.

نحوه انتخاب بهترین اینورتر تکفاز

مهمترین نکات لازم هنگام انتخاب و خرید اینورتر تک فاز شامل موارد زیر است :

تناسب توان درایو تک فاز با توان الکتروموتور

بهتر است برای راه اندازی الکتروموتور سه فاز با برق تک فاز از اینورتر تکفاز با توان برابر و یا بیشتر از الکتروموتور استفاده شود. برای مثال اگر توان الکتروموتور 1 اسب بخار باشد بهتر است از اینورتر تک فاز 1 اسب یا 2 اسب استفاده کرد. البته نباید اختلاف توان بین الکتروموتور و اینورتر زیاد باشد تا موارد ایمنی و حفاظتی اینورتر برای الکتروموتور به درستی انجام شود. برای مثال برای الکتروموتور جی ام کو سه فاز با توان 3 اسب بخار می توان از اینورتر 2.2 کیلووات تکفاز یا اینورتر 3 کیلووات تکفاز برند ورتکس یا HPmont استفاده کرد

نوع کاربری اینورتر تک فاز

از نظر کاربرد و مصرف معمولا اینورترها به دو دسته سبک کار و سنگین کار تقسیم می شوند. اگر بار وارد شده زیاد باشد اینورتر باید تحمل و توان بالاتری داشته باشد در نتیجه این مدل اینورترها به اینورتر سنگین کار معروف هستند. اگر کاربری کوچک و سبک باشد اینورتر سبک کار استفاده می شود. انتخاب و خرید اینورتر تکفاز با توجه به نوع کاربری سبک یا سنگین مورد مهمی است که باید به آن توجه شود.

برند سازنده اینورتر

شرکت های مختلفی در جهان انواع اینورترهای تک فاز و سه فاز را تولید و عرضه می کنند. این برندها از نظر تکنولوژی ساخت، کیفیت، عملکرد و ساختار و اجزای داخلی اینورتر با هم متفاوت هستند و در نتیجه قیمت نهایی محصولات آنها نیز متفاوت است. برندهایی مانند زیمنس و اشنایدر از تولیدکنندگان بسیار با کیفیت و محبوب اینورترها و درایوهای صنعتی در جهان هستند.

شرکت های چینی مانند پنتاکس، ورتکس و اینوت نیز طیف وسیعی از انواع اینورترهای سه فاز و تک فاز را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید و عرضه می کنند و در بازار صنعت ایران نیز بسیار استفاده می شوند. برند ایرانی استنسون یونیک نیز انواع مختلف اینورترهای تکفاز و سه فاز را برای کاربری های سبک و سنگین تولید می کند که کیفیت بالایی دارند. بدیهی است آشنایی با برند سازنده اینورتر نقش بسیار مهمی در انتخاب و خرید اینورتر مورد نیاز شما دارد.

مشخصات فنی و اجزای داخلی اینورتر تک فاز

آشنایی با مشخصات فنی، اطلاعات مندرج بر روی پلاک اینورتر و اجزای داخلی اینورتر مانند مد کنترلی VFD ، برد پاور و برد اصلی، IGBT و سایر قطعات و اجزای داخلی اینورتر برای انتخاب و خرید درایوهای تکفاز بسیار مهم و قابل توجه هستند. برای آشنایی و آگاهی لازم است به کارشناسان مجرب در این زمینه مراجعه کنید و با گرفتن مشاوره فنی و کسب اطلاعات لازم اقدام به خرید نمایید.

آیا می توان الکتروموتور سه فاز را با اینورتر تک فاز راه اندازی کرد؟

بله، راه‌اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز امکان پذیر است. اینورتر تکفاز می‌تواند برق تک‌فاز ۲۲۰ ولت شهری را گرفته و آن را به برق سه‌فاز تبدیل کند. کافی است برق تک‌ فاز را به ورودی اینورتر وصل کنید تا برق خروجی سه‌ فاز خارج شده را به الکتروموتور سه فاز متصل کنید. این کار مزایایی دارد که باعث شده صنعتگران از این روش برای راه اندازی الکتروموتور بسیار استفاده کنند. راه اندازی نرم الکتروموتور، تنظیم دور و گشتاور موتور، کارایی بالاتر الکتروموتور و حفاظت از الکتروموتور در برابر نواسانات و شوک الکتریکی از مهمترین مزایای این روش است.

آیا می توان اسپیندل موتور را با برق تک فاز راه اندازی کرد؟

اسپیندل موتور، الکتروموتوری است که با سرعت بسیار بالا، صدا و لرزش کم کار می‌کند. از اسپیندل موتور برای چرخاندن ابزار و قطعه کار و براده‌برداری یا تکه‌برداری با سرعت و دقت بالا استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای معروف اسپیندل موتور، در دستگاه CNC است. اگر به ساختار یک دستگاه CNC نگاه کنید، متوجه می‌شوید که سیستم محرک دستگاه، هیچ‌گونه تسمه و چرخ‌دنده‌ای ندارد. معمولا اسپیندل ها در دو نوع هوا خنک و آب خنک وجود دارند و بسته به شرایط محیطی استفاده می شوند. از آنجا که اسپیندل موتورها دارای دور و گشتاور بسیار بالا ( مثلا 30000 دور در دقیقه ) هستند گاهی لازم است دور و گشتاور آنها کنترل شود برای این کار حتما لازم است از اینورتر برای راه اندازی اسپیندل استفاده کرد. حال اگر برق تکفاز داشته باشیم باید از اینورتر تک فاز برای راه اندازی اسپیندل موتور استفاده نمود.

قیمت اینورترهای تکفاز به سه فاز

عامل اصلی در تعیین قیمت اینورتر تک فاز توان اینورتر است. توان درایو رابطه مستقیمی با ابعاد و اندازه درایو دارد. با توجه به نوع کاربری و توان مورد نیاز در صنعت، توان اینورتر و قیمت آن تعیین می شود. برای مثال برای راه اندازی الکتروموتور 2 اسب سه فاز با برق شهری باید از اینورتر تک فاز به سه فاز 2 اسب استفاده شود. قیمت درایوهای تکفاز که محدوه توان آنها بین نیم اسب تا 5 اسب است به عوامل مهمی مانند برند سازنده، کیفیت ساخت، خدمات گارانتی و پشتیبانی بستگی دارد.

برای مثال اینورترهای زیمنس و اشنایدر که کیفیت بسیار بالایی دارند قیمت بالاتری نیز دارند. اگر برای کاربری خود به دنبال اینورتر ارزان قیمت هستید برندهای چینی مانند ورتکس و پنتاکس مناسب ترین گزینه ها هستند. البته نباید فراموش کنیم که کیفیت را فدای قیمت نکنیم

علاوه بر مواردی مانند نرخ ارز و واردات اینورترهای خارجی، برندهای سازنده و توان درایو، دیگر مشخصات فنی اینورتر مانند سبک کار یا سنگین کار، مد کنترلی و کی پد، ابعاد و اندازه و راندمان دستگاه تاثیر مستقیمی در قیمت تمام شده اینورترهای تک فاز دارند.

قیمت اینورتر تکفاز یونیک

استنسون یونیک یک برند نام آشنا و محبوب ایرانی است که طیف گسترده ای از انواع اینورترهای آسانسوری و صنعتی را تولید و عرضه می کند. اینورترهای تک فاز یونیک با نام استنسون ( Stanson ) شناخته می شود و مدل استارک این برند با کاربری سبک کار معروف ترین مدل اینورترهای تکفاز یونیک محسوب می شوند. قیمت درایوهای تکفاز یونیک با توجه به کیفیت آنها بالاتر از اینورترهای چینی است اما بسیار پایین تر از اینورترهای اروپایی می باشند که باعث شده برای کاربری های داخل ایران بسیار پر کاربرد باشند. برای مشاهده قیمت اینورتر تکفاز یونیک کلیک کنید.

قیمت اینورتر تکفاز LS

ال اس ( LS ) یک برند نام آشنا و محبوب کره ای است که طیف گسترده ای از انواع اینورترهای صنعتی را با کیفیت بالا تولید و عرضه می کند. اینورترهای تک فاز LS در مدل های M100 و IE5 با کاربری سبک کار معروف ترین مدل اینورترهای تکفاز LS محسوب می شوند. قیمت درایوهای تکفاز LS با توجه به کیفیت آنها بالاتر از اینورترهای چینی و ایرانی است و می توان گفت هم رده اینورترهای اروپایی می باشند که باعث شده برای کاربری های داخل ایران بسیار پر کاربرد باشند. برای مشاهده قیمت اینورتر تکفاز LS کلیک کنید.

قیمت اینورتر تکفاز HPmont

HPmont ( اچ پی مونت ) یک برند کیفیت خوب و مقرون به صرفه چینی است که انواع اینورترهای صنعتی را با کیفیت خوب تولید و عرضه می کند. اینورترهای تک فاز Hpmont در مدل HD09 با کاربری سبک کار معروف ترین مدل اینورترهای تکفاز Hpmont محسوب می شوند. قیمت درایوهای تکفاز Hpmont با توجه به کیفیت آنها پایین تر از اینورترهای اروپایی و ایرانی است که باعث شده برای کاربری های داخل ایران بسیار پر کاربرد باشند. برای مشاهده قیمت اینورتر تکفاز Hpmont کلیک کنید.

خرید اینورتر تک فاز به سه فاز

برای خرید اینورتر، خرید اینورتر سه فاز و خرید اینورتر تکفاز یا همان درایو تک به سه، ابتدا لازم است از نوع درایو، توان مورد نیاز و شرایط کاربری خود آگاهی کافی داشته باشید ( راهنمای خرید انواع اینورتر صنعتی ) .همچنین می توانید از کارشناسان و متخصصان مشاوره فنی بگیرید. سپس لازم است به مراکز فروش و نمایندگی های فروش درایوهای صنعتی معتبر و با سابقه مراجعه کنید. این مراکز علاوه بر ارائه اطلاعات لازم و مشاوره برای خرید مطمئن به شما، اینورتر صنعتی مورد نظر شما را با تضمین کیفیت، قیمت و ضمانت به شما می فروشند.

پارتاک صنعت ایده آفرین نمایندگی فروش انواع اینورترهای صنعتی تکفاز و سه فاز در ایران است، طیف وسیعی از انواع درایوهای ایرانی، چینی و اروپایی توسط پارتاک صنعت تامین شده و به فروش می رسد. درایوهای hpmont چینی، ال اس، استنسون یونیک، اشنایدر و سایر برندهای با کیفیت و محبوب در پارتاک صنعت موجود است. شما مشتریان عزیز می توانید در همین صفحه کلیه اینورترهای موجود در پارتاک صنعت را با تمام ویژگی های آن مشاهده کرده و در صورت نیاز به صورت آنلاین خرید کنید. با ثبت سفارش بصورت آنلاین کالای شما حداکثر تا 48 ساعت در هرکجای ایران به دست شما خواهد رسید

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان و ثبت سفارش بصورت تلفنی می توانید با شماره های تماس های پارتاک صنعت تماس حاصل نمایید