فروش ویژه الکتروموتور برند استیکو %10 درصد تخفیف 6 ماه ضمانت فرصت رو از دست نده

ارتباط با پشتیبانی پارتاک صنعت ایده آفرین
استعلام قیمت و مشاوره

021-91017174

09101189021

 

ارتباط با پشتیبانی پارتاک صنعت ایده آفرین

نیاز به کمک دارید؟ 91017174-021 09101189021

مقالات و نوشته های پارتاک صنعت

انواع اینورتر صنعتی، جامع ترین راهنمای خرید

انواع اینورتر صنعتی که در صنعت و دستگاه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد دارای ویژگی ها و عملکرد متفاوت هستند. با توجه به نوع کاربری، شرایط محیطی و مشخصات و ویژگی های دستگاه باید نسبت به انتخاب و خرید اینورتر صنعتی اقدام کنید. در این مقاله شما با مهمترین نکات و موارد مورد نیاز برای کسب آگاهی لازم در انتخاب و خرید انواع اینورتر صنعتی آشنا می شوید.

اینورتر صنعتی چیست؟

اینورتر صنعتی که انواع درایو صنعتی نیز شناخته می شود و در زبان انگلیسی نیز VARIABLE FREQUENCY DRIVE یا (VFD) نامیده می‌شود در معنی لغوی معکوس کننده جریان است و در معنای مفهومی نوعی کنترل کننده دور و راه انداز موتور است. از نظر الکترونیکی هر دستگاهی که برق جریان مستقیم DC را به برق جریان متناوب AC تبدیل کند، اینورتر نامیده می‌شود.

انواع اینورتر صنعتی وظیفه کنترل سرعت و گشتاور الکتروموتور را بر عهده دارد. در هنگام خرید الکتروموتور یکی از مواردی که بررسی می شود تک فاز یا سه فاز بودن جریان ورودی آن است. به همین دلیل اینورتر متناسب با آن نیز در نظر گرفته می شود. زیرا با استفاده از اینورتر سرعت و چرخش الکتروموتور و حفاظت و ایمنی آن به راحتی قابل کنترل است. اطلاعات کافی در مورد ساختار و اجزای الکتروموتور مانند نوع سیم پیچی، بلبرینگ و شفت، ترمز الکتروموتور و جنس بدنه و پوسته در تعیین اینورتر متناسب با موتور موثر است.

اینورتر دستگاهی است که بسیاری از مشکلات را در صنایع و دستگاه ها حل کرده است. انواع درایو صنعتی به عنوان بخش اصلی کار تولید توان در یک منبع تغذیه بدون وقفه را انجام می دهند. به دلیل تولید جریان متناوب و کیفیت ولتاژ و همچنین کنترل ایمنی و حفاظت از الکتروموتورها، این دستگاه در صنعت بسیار استفاده می شود. همچنین داشتن راندمان بالا به همراه رگولاسیون مناسب به همراه حفظ کمترین میزان اختلال موجی شامل آفست و هارمونیک‌های ورودی و خروجی دیگر فاکتورهای یک اینورتر برق صنعتی است.

لازم به ذکر است که دستگاه دیگری با نام کانورتر وجود دارد که با اینورتر متفاوت است. لازم است با فرق اینورتر با کانورتر نیز آشنا شوید تا در هنگام انتخاب و خرید دچار اشتباه نشوید

مزایای استفاده از انواع اینورتر صنعتی

  • کنترل سرعت و چرخش الکتروموتور با توجه به جریان ورودی و توان دستگاه : برای مثال اگر الکتروموتور جی ام کو 1400 دور داشته باشیم با نصب اینورتر به آن می توان دور موتور را از یک دور تا 1400 دور در دقیقه تنظیم نمود.
  • با استفاده از اینورتر ایمنی و حفاظت از الکتروموتور بیشتر می شود و خطراتی مانند شوک به موتور و سوختن موتور از بین می رود
  • استفاده از اینورتر باعث صرفه جویی در مصرف برق و انرژی می شود
  • درایوهای AC می تواند با کنترل چرخش موتور، 20 تا 50 درصد از مصرف انرژی بکاهد.
  • کاهش اختلالات نوسان برق و جلوگیری از خطرات احتمالی آن
  • تغییر جهت چرخش موتور به راحتی با اینورتر امکان پذیر است. با استفاده از اینورتر به راحتی می توان الکتروموتور را چپ گرد یا راست گرد کرد.
  • نصب و راه اندازی انواع اینورتر صنعتی ساده است.
  • درایوهای صنعتی از قبل برنامه ریزی شده اند و با اتصال آنها به برق و روشن کردن آنها شروع به کار می کنند.
  • درایو صنعتی می تواند سرعت کم یا زیاد مورد نیاز بار را بدون دستگاه ها و گیربکس های افزایش دهنده یا کاهش دهنده سرعت، تحویل دهد. این باعث صرفه جویی در هزینه های نگهداری و نیاز به فضای کمی می شود.

اجزای اصلی اینورتر و انواع درایو صنعتی

مهمترین بخش ها و اجزای اینورترها و درایوهای صنعتی شامل موارد زیر است:

1) بخش کنترل

همانطور که از نام آن هویداست، این بخش برای کنترل و تنظیمات درایو استفاده می شود و شامل کی پد، برد ترمینال، برد کنترل و برد پاور است

1-1) کی پد

یکی از اجزای اصلی و مهم در بخش کنترل انواع اینورتر صنعتی، کی پد (KeyPad) است. کی پد بیشتر به صورت دیجیتال با صفحه نمایش LCD ساخته می شوند. بوسیله کی پد می توان کارهایی مانند کم و زیاد کردن سرعت، انجام تنظیمات محلی دستگاه، انجام عملیات Jog، سهولت در تست دستی و تنظیم کلیه پارامترهای اینورتر اشاره کرد.

کی پد اینورتر صنعتی

 

1-2) ترمینال برد

از دیگر اجزای اصلی انواع درایو صنعتی و بخش کنترل ترمینال برد است. این قطعه برای کم و زیاد کردن گشتاور یا دور اینورتر، شروع و خاتمه دادن به کار اینورتر از راه دور، ارائه دستور و فرماندهی به درایو، متصل نمودن سنسور به درایو، اضافه کردن ولوم خارجی و هم‌چنین اجرا و صادر کردن دستور قطع و وصل به درایو یا اینورتر دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بر روی برد ترمینال یک سری پایانه‌هایی وجود دارند. ورودی و خروجی دیجیتال، ورودی و خروجی آنالوگ و خروجی شبکه این ترمینال‌ها را شامل می‌شوند. به عنوان مثال تنظیم یک ولوم با ورودی به شکل دیجیتال و خروجی دیجیتال و یا ورودی و خروجی به صورت آنالوگ بر عهده این قطعه است.

برد ترمینال اینورتر صنعتی

1-3) برد کنترل

برد کنترل اینورتر ( control-board ) یکی از مهم‌ترین قسمت‌ها و اجزای اصلی انواع درایو صنعتی و در بخش کنترل آن است. برد کنترل به عنوان مغز سیستم نامیده می شود و در اینورتر یا VFD وظیفه ایجاد هماهنگی و فرمان دادن به اجزای دستگاه را بر عهده دارد. ویژگی‌های یک برد کنترل خوب شامل عدم تولید نویز، استفاده از قطعات باکیفیت، ارسال سیگنال‌های بدون نویز و پالس برای کنترل ترانزیستورهای قدرت، اندازه‌گیری دقیق مقدار جریان نمونه‌برداری شده از خروجی برد قدرت و در پایان به کارگیری پد PCB با کیفیت مناسب است.

برد کنترل اینورتر صنعتی

 

1-4) برد پاور

برد پاور نیز بخش مهم دیگری در قسمت کنترل انواع درایو صنعتی است. کار این بخش جداسازی نواحی ولتاژ بالا از نواحی ولتاژ پایین، دریافت سیگنال‌های ورودی و تبدیل آن‌ها، ارسال یک سیگنال مناسب به خروجی و هم‌چنین شناسایی کیفیت سیگنال‌های ورودی و خروجی نواحی کنترلی تولید شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. عدم تولید نویز، داشتن خروجی ثابت و بدون نوسان، به کارگیری قطعات مرغوب و با کیفیت بالا، عایق‌بندی مناسب، استفاده از فیوز قطع کننده به هنگام خرابی و هم‌چنین داشتن فن خنک‌کننده از جمله خصوصیات یک برد پاور خوب به شمار می‌رود.

برد پاور اینورتر صنعتی

2) بخش مدار اصلی

از مهمترین و پیچیده‌ترین بخش‌های انواع اینورتر صنعتی، مدار اصلی آن است که وظیفه تبدیل‌های سخت و مهم را بر عهده دارد. وظیفه این بخش به این صورت است که ولتاژ ورودی را دریافت کرده و به ولتاژ DC تبدیل می‌کند و مجدد به ولتاژ AC مورد نیاز در خروجی تبدیل می‌نماید. مدار اصلی به دلیل اینکه بیشترین عملکرد دستگاه را بر عهده دارد، بیشتر در معرض خرابی قرار دارد و در صورت تعمیر نشدن می‌تواند آسیب‌های جدی به دستگاه وارد نماید.اجزای موجود در بخش مدار اصلی شامل موارد زیر هستند:

 

2-1) سوئیچ IGBT

کار سوئیچ IGBT در بخش مدار اصلی انواع درایو صنعتی، روشن و خاموش یا همان سوئیچ کردن الکترونیکی با سرعت بالا است. امکان تغییر فرکانس بالا در این قطعه، موجب شده تا به منظور تبدیل ولتاژ DC به AC با سرعت بالا، برای خروجی اینورتر به کار گرفته شود. IGBT در واقع یک ترانزیستور دو قطبی عایق شده است که توانایی تعویض منبع تغذیه در برنامه‌های پرقدرت مانند اینورتر را دارد و به همین دلیل در جریان‌ها و ولتاژهای بالا به کار می‌رود.

ماژول های ترانزیستور دو قطبی بیشتر در اینورترهای سه فاز کاربرد دارند. به علاوه موارد کاربری مانند درایوهای فرکانس متغیر به منظور کنترل سرعت موتورهای AC، منابع تغذیه اضطراری، اینورترهای خورشیدی و … را شامل می‌شوند. در حالت کلی سوئیچ IGBT موظف است تا از ورود جریان به موتور جلوگیری کرده و جریان‌هایی شبه سینوسی با فرکانس‌های متغیر را تولید و آن‌ها را بر روی موتور خروجی اجرا کند.

مدار اصلی و IGBT در اینورتر صنعتی

علاوه بر موارد ذکر شده بالا می توان به موارد زیر بعنوان بخش های دیگر اینورترهای صنعتی اشاره کرد:

  • خازن‌ های لینک DC
  •  بخش منبع تغذیه
  •  مبدل
  •  لوازم جانبی مانند کارت شبکه و کارت انکودر و کارت های ورودی و خروجی
  •  فن خنک کننده
  •  فیلتر
  • 19) هیت سینک

ساختار انواع اینورترهای صنعتی

ساختار انواع درایو صنعتی و عملکر آنها به گونه ای است که با توجه به جریان ورودی برق ( تکفاز یا سه فاز ) و قطعات به کار رفته در آن، جریان خروجی سه فاز و توان خروجی را تولید کرده و برای کنترل موتور الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد. به شکل زیر نگاه کنید. کلیه قطعات برق صنعتی مورد نیاز برای ورود جریان به اینورتر و نحوه اتصال آن در شکل نشان داده شده است. همچنین نحوه اتصال خروجی اینورتر به الکتروموتور را می توانید ببینید و این نحوه اتصالات کاملا با عملکر و ساختار انواع اینورتر صنعتی مرتبط است.

عملکرد و ساختار اینورتر صنعتی

همانگونه که در شکل مشاهده می کنید تجهیزات دیگری مانند انواع کلید مینیاتوری، فیوز و کنتاکتور و … در مدار اتوماسیون صنعتی برای اتصال به اینورتر استفاده می شود. کارشناس نصب در هنگام اتصال این قطعات نکات لازم را رعایت کرده تا در مدار مشکلی بوجود نیاید. برای آگاهی از قیمت شمارنده دیجیتال و سایر تجهیزات صنعتی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

انواع اینورتر صنعتی از نظر کاربرد

کاربرد انواع درایو صنعتی گسترده است. تقریبا در همه دستگاه های صنعتی و حتی دستگاه های فروشگاهی و خانگی کاربرد دارند و برای هر کاربرد از توان مصرفی مختلفی استفاده می شود. از نظر کاربرد و استفاده از اینورترها انواع مختلفی از اینورترهای صنعتی توسط برندهای سازنده در سراسر جهان تولید و عرضه می شود. عمده کاربرد اینورتر را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • انواع پمپ های صنعتی و ساختمانی
  • سیستم های آب رسانی بوستر پمپ
  • فن های صنعتی مثل فن کوره، فن گلخانه، فن تهویه، فن کولینگ تاور، فن تونل و غیره
  • بلوئر
  • آسانسور
  • اسپیندل موتور در دستگاه های CNC چوب و فرزکاری
  • ماشین آلات خم و برش
  • ماشین آلات جوشکاری
  • انواع جرثقیل های سقفی و تاور کرین های سنگین
  • نوار نقاله
  • دستگاهای اکسترودر
  • انواع ماشین آلات صنایع چاپ
  • ماشین آلات بسته بندی
  • انواع ماشین آلات صنایع تزریق پلاستیک
  • پارکینگ های طبقاتی
  • انتقال انرژی به روش HVDC
  • درایوهای الکتریکی وسیله نقلیه برقی
  • استفاده در پنل های خورشیدی
  • منبع تغذیه
  • منابع برق اضطراری
  • گرمکن القایی

در صنعت با توجه به کاربری و اهداف مورد نیاز از انواع درایوهای صنعتی تک فاز و سه فاز و اینورترهای سبک کار و سنگین کار استفاده می شوند. بنابراین کارخانه های سازنده اینورتر نیز از نظر کاربرد و مصرف اقدام به تولید انواع اینورتر صنعتی تکفاز و سه فاز در مدل های مختلف سبک کار و سنگین کار در توان های مختلف مصرفی می کنند

انواع اینورتر صنعتی از نظر شکل موج خروجی

از نظر شکل موج خروجی در اینورترها می توان گفت خروجی یک اینورتر در حالت ساده می‌تواند یک موج مربعی باشد که می‌تواند به حالت سینوسی نزدیک شود. بر همین اساس سه مدل برای شکل موج درایوها در نظر گرفته شده که به معرفی آنها می‌پردازیم:

 اینورتر هایی با شکل موج مربعی

در این مدل در خروجی یک شکل موج مربعی داریم -اغلب بارهای AC با ولتاژ سینوسی شکل سروکار دارند- در نتیجه با اتصال ولتاژ مربعی به آنها یا تلفات زیادی خواهیم داشت و یا در بدترین حالت ممکن بار از بین می‌رود ( می‌سوزد). این مدل اینورتر ارزان‌ترین نوع اینورتر ها می‌باشد و همان‌طور که گفتیم عموماً همراه با یک فیلتر (فیلتر پایین گذر اکتیو) به کار می‌رود تا خروجی آن به حالت سینوسی نزدیک شود.

اینورتر هایی با شکل موج مربعی

 اینورتر هایی با شکل شبه سینوسی یا اینورتر های سینوسی اصلاح شده

این مدل در خروجی سیگنالی تولید می‌کند که شبیه به سینوس است؛ اما با حالت سینوسی خالص متفاوت است. در این مدل از وقفه‌هایی قبل از جابجایی فاز استفاده می‌شود و اینورتر مستقیماً فاز را از حالت مثبت به حالت منفی تغییر نمی‌دهد.

اینورتر هایی با شکل شبه سینوسی یا اینورتر های سینوسی اصلاح شده

اینورتر هایی با شکل سینوسی

این مدل از انواع درایو صنعتی پرمصرف‌ترین مدل و پیچیده‌ترین مدل هستند، هزینه ساخت آنها بالاتر و میزان تلفات آنها به‌شدت کم می‌باشد. درایوهای VFD یا کنترل کننده‌های دور موتور از این نوع اینورتر ها بهره می‌برند که در آنها از خاصیت PWM استفاده شده است. PWM یا روش مدولاسیون پهنای پالس نیز انواع مختلفی دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت اما به طور کلی در این روش یک سیگنال مرجع و یک سیگنال حامل مثلثی داریم که پالس ارسالی برای سوئیچ‌های قدرت برای ساخت پالس مربعی که شبیه‌ترین حالت به پالس سینوسی درخواستی ما باشد را مشخص می‌کند.

اینورتر هایی با شکل سینوسی

انواع اینورتر صنعتی از نظر امواج ورودی

از نظر امواج ورودی و جریان برقی که وارد اینورتر می شود، انواع اینورتر صنعتی به دو دسته تکفاز و سه فاز تقسیم می شوند. در اینورترهای تکفاز برق ورودی به دستگاه همان برق شهری 220 ولت است که این جریان در اینورتر به جریان سه فاز 380 ولت تبدیل می شود. در اینورترهای سه فاز جریان ورودی و خروجی هر دو 380 ولت می باشد. اساسا اینورتر جریان ورودی تکفاز یا سه فاز را به جریان سه فاز تبدیل می کند.

اگر بخواهیم موتور سه فاز را با برق تکفاز راه اندازی کنیم لازم است از اینورتر تکفاز استفاده شود. نکته مهم دیگر توان تولیدی درایو است که باید مورد توجه قرار گیرد. درایوهای تکفاز معمولا کوچک، سبک و حداکثر با توان 4 کیلووات تولید می شوند و در کارگاه ها و کارخانجات برای کارهای سبک استفاده می شوند اما اینورترهای سه فاز از توان 0.2 کیلووات تا توان 500 کیلووات تولید می شوند

مشخصات اینورترهای تکفاز و سه فاز

مشخصات اینورتر تک فاز که به درایو تک به سه نیز معروف است باعث می شود برای کاربری های سبک با برق 220 ولت کاملا مناسب باشد. حجم کم و ابعاد کوچک درایو برای حمل و نقل و نصب آسان از دیگر مشخصات درایوهای تکفاز می باشد اما محدوده توان آنها بین 0.37 کیلووات تا 4 کیلووات می باشد و برای کارهای سنگین با توان بیشتر مناسب نیستند.

برای کاربری سنگین با توان بالاتر از 4 کیلووات از اینورترهای سه فاز باید استفاده کرد. از مشخصات اینورترهای سه فاز می توان به قیمت بالاتر، توان بیشتر، ابعاد بزرگتر و عملکرد و راندمان بالاتر اشاره کرد. در جدول زیر تفاوت های مهم اینورترهای تکفاز و سه فاز را مشاهده می کنید. آگاهی از این اطلاعات در هنگام خرید اینورترهای صنعتی بسیار موثر و لازم است.

اصلی‌ترین تفاوت‌های اینورتر تک فاز و سه فاز در جدول زیر ارائه شده است.

جنبه مقایسه اینورتر تک فاز اینورتر سه فاز
تعریف ایجاد توان AC با استفاده از سه موج سینوسی با اختلاف فاز 120 درجه ایجاد توان AC با استفاده از یک موج سینوسی
ولتاژ خروجی AC 120 یا 240 ولت 208، 240 یا 480 ولت
توان خروجی و راندمان توان خروجی و راندمان کمتر توان خروجی و راندمان زیادتر
قیمت کم زیاد
کاربرد سیستم‌های خورشیدی مسکونی و لوازم خانگی کوچک کاربردهای بزرگ‌تر تجاری و صنعتی، ماشین‌های برقی
طراحی و ساختار ساده پیچیده
تنظیم ولتاژ تنظیم ولتاژ با پایداری کمتر تنظیم ولتاژ پایدارتر
مزایا -قیمت کم

-طراحی ساده

-تنظیم ولتاژ پایدارتر

-توان خروجی بیشتر

معایب -توان خروجی کمتر

-تنظیم ولتاژ با پایداری کمتر

-پیچیدگی زیادی در طراحی

-قیمت بالا

در خرید اینورتر و انواع درایو صنعتی چه نکاتی باید رعایت شود؟

مهمترین مواردی که هنگام انتخاب و خرید مناسب ترین اینورتر باید به آن توجه شود مواردی مانند نوع برق مصرفی، میزان بار وارده به موتور، توان درایو، برند سازنده، شرایط محیطی و قیمت اینورت است. سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که چگونه بهترین اینورتر را انتخاب کنیم؟ برای پاسخ به این سوال لازم است درباره مهم ترین فاکتورهای انتخاب اینورتر با توجه به نوع کاربری خود اطلاعات لازم را کسب کرده و نسبت به آنها آگاهی کافی و لازم را داشته باشید

انتخاب و خرید انواع اینورتر صنعتی باید با توجه به نوع ماشین آلات، محدوده تنظیم سرعت، دقت سرعت استاتیکی، گشتاور راه اندازی و غیره مورد توجه قرار گیرد تا ضمن برآوردن نیازهای حوزه صنعت، استفاده از آن نیز مقرون به صرفه باشد. برای انتخاب صحیح اینورتر چند پارامتر مهم وجود دارد که توجه به آنها بسیار حائز اهمیت می باشد، لذا در ادامه به معرفی و شرح آنها می پردازیم

انتخاب و خرید انواع اینورتر صنعتی با توجه به نوع الکتروموتور

  • توان موتور: در صورتی که انتخاب اینورتر بر اساس توان موتور باشد، با تطبیق توان نوشته شده بر روی پلاک اینورتر و پلاک الکتروموتوری که می خواهید راه اندازی کنید، اینورتری انتخاب می شود که توانی برابر با توان الکتروموتور یا یک توان بیشتر داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر توان اینورتر انتخابی خیلی بزرگتر از توان موتور باشد پارامترهای حفاظتی اینورتر به درستی عمل نخواهد کرد. نکته ای که در این روش انتخاب وجود دارد این است که با تغییر cosϕ (ضریب قدرت) توسط بار، ابهام ایجاد می شود.
  • سرعت موتور : سرعت نامی موتور (RPM) وابسته به دو عامل فرکانس (f) و تعداد قطب موتور (p) می باشد. فرکانس و سرعت دو پارامتر وابسته به هم هستند که رابطه مستقیمی دارند، بنابراین برای راه اندازی موتورهایی با دور بالا و بیش از دو قطب، نیازمند اینورتری هستید که فرکانس خروجی 600 هرتز و بالاتر داشته باشد تا بتوان سرعت موتور را هنگام استارت به سرعت نامی موتور رساند.
  • جریان مصرفی موتور: اگر الکتروموتور تکفاز باشد که می توان آن را با برق شهری راه اندازی نمود. اگر الکتروموتور سه فاز باشد برای کنترل سرعت و گشتاور آن می توان از اینورتر تکفاز به سه فاز یا از اینورتر سه فاز استفاده نمود

انتخاب انواع درایو صنعتی بر اساس نوع بار

  • گشتاور ثابت: بار گشتاور ثابت به این معنی است که گشتاور مورد نیاز برای حفظ بار در تمام سرعت ها یکسان است. برخی از بارهای گشتاور ثابت مانند جرثقیل، بالابرها، آسانسورها و کانوایرها، جریان زیادی از موتور می ‌کشند، بنابراین هنگام انتخاب درایو برای این بارها، حتما باید مقدار جریان مورد نیاز را در نظر بگیرید چرا که در آنها گشتاور مورد نیاز با بار روی قلاب متفاوت است.
  • گشتاور متغیر: بارهای گشتاور متغیر به گشتاور کمتری در سرعت های پایین نیاز دارند و در سرعت های بالا گشتاور متناسب با سرعت بالا می رود. این نوع بارها تقریبا با فرض این که گشتاور بار مورد نیاز متناسب با مجذور سرعت است، نشان داده می شوند. با فعال کردن قابلیت ذخیره انرژی در اینورترها در سرعت‌‌ های کم که موتور به ولتاژ نامی نیاز ندارد، درایو، ولتاژ را کم می‌ کند و باعث صرفه ‌جویی در مصرف برق می‌شود. لازم به ذکر است که از بارهای گشتاور ثابت می توان به فن ها و پمپ ها اشاره کرد.

شرایط محیطی نصب اینورتر

  • دمای محیط: رابطه مستقیم بین راندمان انواع اینورتر صنعتی و دمای محیط وجود دارد، چرا که در دمای بالای 40 درجه سانتیگراد، حداکثر بازدهی اینورتر حدود %2.5 کاهش می یابد. دمای نامی برای بعضی از درایوها ۴۰ و برای بعضی دیگر ۵۰ درجه سانتیگراد است. اگر دمای محیط نصب درایو از دمای نامی بیشتر باشد، توان خروجی درایو از توان نامی، کمتر می ‌شود.
  • ارتفاع: ارتفاع هم یک عامل تاثیرگذار دیگر در انتخاب درایو است. به عنوان مثال یک درایو 50 کیلووات در دمای 38 درجه ‌سانتیگراد و ارتفاع ۱۰۰۰ متری از سطح دریا می ‌تواند توانی برابر با توان نامی تولید کند. البته اگر ارتفاع محل نصب درایو بیشتر از ۱۰۰۰ متر باشد باید درایو با سایز بزرگتری انتخاب کنید.
  • ضریب حفاظت IP: ضریب حفاظت (IP) انواع درایو صنعتی از دو شکل عددی تشکیل شده است. رقم اولیه (سمت چپ) نشان دهنده محافظت در برابر اجسام جامد است، در حالی که دومی دفاع در برابر مایعات را نشان می دهد.در مورد اینورترها، رتبه IP به دلیل نصب معمول در فضای باز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و آنها را در برابر عوامل جوی مانند باران، برف و گرد و غبار آسیب پذیر می کند. رتبه IP بالاتر نشان می دهد که محفظه اینورتر برای جلوگیری از نفوذ این عناصر مجهزتر است. رتبه ‌بندی ‌های IP21، IP42 و IP65 درجات مختلفی از حفاظت را ارائه می‌ کنند، با IP21 برای نصب‌های داخلی، IP42 برای نصب‌های نیمه محافظت‌ شده در فضای باز، و IP65 برای نصب‌های کاملاً در معرض دید خارجی مناسب است. به عنوان مثال، در IP65 عدد”6″ برای محافظت اینورتر از نفوذ ذرات معلق و عدد “5” برای محافظت آن از جت آب (پاشش پر فشار آب) است.

برق ورودی تکفاز یا سه فاز

  • نوع برق ورودی اینورتر (تک فاز یا سه فاز): در ایران معمولا در صنایع از برق AC استفاده می شود که این برق از نظر فاز ورودی به دو دسته تک فاز و سه فاز طبقه بندی می شوند. همچنین در شرایطی که دسترسی به برق سه فاز ممکن نباشد، باید برای راه اندازی موتور سه فاز، از اینورتر تکفاز به سه فاز استفاده شود.
  • ولتاژ ورودی: در ایران از ولتاژ استاندارد تک فاز 220 ولت و سه فاز 380 ولت با دامنه نوسان 15± درصد استفاده می شود.

نوع کاربری اینورتر

  • کاربری سبک: در صنایعی مانند فن ها، پمپ ها که نیاز به گشتاور بالا ندارد از انواع اینورتر صنعتی با توان کمتر استفاده می شود.
  • کاربری سنگین: در صنایعی مانند آسانسورها، بالابرها، جرثقیل، میکسرها، نوار نقاله ها و غیره که نیاز به گشتاور و قدرت بالایی دارند از انواع درایو صنعتی با توان بالاتر استفاده می شود.

نکته ای که در رابطه با توان اینورترها وجود دارد این است که ممکن است اینورترهایی که در توان و بازه کاربری سبک مورد استفاده قرار می گیرند، در صنایع سنگین نیز قابل مصرف باشند، بنابراین نمی توان محدودیتی برای استفاده توانی آنها در نظر گرفت. به عبارت بهتراین موضوع از طریق دریافت راهنمایی تخصصی از کارشناسان فامکو قابل دریافت خواهد بود.

ابعاد اینورتر

معمولا استفاده از اینورتر خیلی بزرگ توصیه نمی شود. انواع درایو صنعتی زمانی که با حداکثر ظرفیت (یا نزدیک به ظرفیت) کار می کنند، راندمان بهینه تری دارند. بنابراین، استفاده از یک اینورتر که به طور قابل توجهی بزرگتر از میزان توان مصرفی شما باشد، می تواند کارآمدی کمتری داشته باشد. در واقع توان درخواستی برای اینورتر رابطه مستقیمی با ابعاد در نظر گرفته شده برای آن دارد، لذا هنگامی که اوج بار تقاضای خود را به همراه میزان انرژی مصرفی در روز مشخص کردید، می توانید از طریق تماس با کارشناسان فامکو بهترین بهترین اینورتر را برای کاربری مورد نظر خود خریداری نمایید

خرید انواع اینورتر صنعتی با توجه به برند سازنده آن

شرکت ها و برندهای مختلفی در جهان در زمینه تولید انواع اینورترهای صنعتی فعالیت دارند و با استفاده از نمایندگی ها و مراکز فروش خود در جهان طیف وسیعی از محصولات خود را به فروش می رسانند . برند سازنده اینورترهای صنعتی از مهمترین فاکتورهای قابل توجه در هنگام خرید است که تاثیر مستقیمی نیز در قیمت تمام شده آن دارد. از جمله برندهای مطرح موجود در بازار صنعتی اینورترها می توان به برندهای اروپایی، چینی و ایرانی اشاره کرد که مهمترین برندهای انواع درایو صنعتی موجود در پارتاک صنعت در زیر بیان شده اند. برای خرید اینورتر و اطلاع از مشخصات و قیمت آنها به فروشگاه پارتاک صنعت مراجعه کنید.

اینورتر LS

اینورترهای کره ای LS در رنج توان 0.18 تا 300 کیلووات تولید می شوند که با توجه به نیاز مصرف کننده و نوع کاربری در سری های مختلف طبقه بندی می شوند.

تنظیمات اینورتر ls اصلی

اینورتر زیمنس

اینورتر زیمنس محصول کشور آلمان و یکی از بروزترین و با کیفیت ترین انواع اینورتر صنعتی است و در محدوده توان 0.12 تا 6840 کیلووات تولید و عرضه می شود از مزایای اینورتر زیمنس می توان به PLC داخلی، داشتن فیلتر EMC داخلی و همچنین مد کنترلی PID اشاره کرد.

اینورتر زیمنس

اینورتر پنتاکس

از برندهای با کیفیت انواع اینورتر صنعتی، برند پنتاکس است که از رنج توان 0.4 تا 500 کیلووات و در کشور ایتالیا تولید می شود که از مزایای اینورتر پنتاکس می توان به قابلیت اتصال به شبکه Modbus، داشتن پورت RS485، کنترل PID و پتانسیومتر داخلی اشاره کرد.

اینورتر پنتاکس

اینورتر دلتا

اینورتر دلتا با توان 0.2 تا 500 کیلووات در سری های مختلف تولید شده است. سری c2000 دلتا از با کیفیت ترین و کاربردی ترین انواع اینورتر صنعتی می باشد که به دلیل قابلیت های بالایی که دارد، در اکثر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داریوهای کامپکت
  • درایوهای استاندارد
  • درایوهای آسانسور
  • درایوهای فن و پمپ
  • درایوهای مخصوص ماشین آلات لاستیک و پلاستیک

اینورتر دلتا

اینورتر TETA

اینورتر TETA درمحدوده توان 1.5 تا 132 کیلووات و ساخت کشور چین می باشد که برای کاربرهای عمومی، سبک و سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.

اینورتر TETA

از دیگر برندهای با کیفیت و نام آشنای تولید کننده اینورتر می توان به برند کره ای LS، برند ایرانی استنسون یونیک، برند ورتکس و اج پی مونت چینی و برند تکو تایوانی اشاره کرد

خرید اینورتر مناسب

توجه داشته باشید که به منظور انتخاب مناسب ترین انواع درایو صنعتی در نظر گرفتن فاکتورهایی از قبیل نوع جریان خروجی، توان، کاربری و شرایط محیطی حائز اهمیت می باشد. تمامی محصولات معرفی شده، قابل عرضه در فروشگاه پارتاک صنعت هستند و از تضمین کیفیت و گارانتی خرید کالا برخوردار می باشند. برای اطمینان از انتخاب اینورتری صحیح با توجه به نوع مصرف مورد نظر، حتما با کارشناسان مربوطه در این زمینه مشورت کنید، در همین راستا کارشناسان پارتاک صنعت آماده ارائه مشاوره در این زمینه به شما عزیزان می باشند.

اطلاعاتی درباره خروجی درایو صنعتی

اینورترهای صنعتی علاوه بر قابلیت کنترل دور و گشتاور موتور ویژگی های دیگری برای کنترل اتوماسیون صنعتی دارند. درایوهای کنترل دور حداقل دراری یک رله خروجی هستند.

قیمت اینورتر صنعتی در پارتاک صنعت

قیمت انواع اینورتر صنعتی در پارتاک صنعت با توجه به برند سازنده، توان اینورتر، جریان ورودی و شرایط خدمات پس از فروش و گارانتی دستگاه تعیین می شود. پارتاک صنعت ایده آفرین نمایندگی و مرکز فروش انواع درایو صنعتی تکفاز و سه فاز از برندهای با کیفیت چینی مانند ال اس، اچ پی مونت، ورتکس، پنتاکس، دلتا، تکو، تتا و استنسون یونیک در ایران است.

قیمت انواع اینورتر صنعتی موجود در پارتاک صنعت مناسب ترین گزینه برای خرید مطمئن شماست. پارتاک صنعت تضمین می کند محصولات برق صنعتی و انواع درایو صنعتی موجود در آن، در سراسر ایران با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت همراه با گارانتی معتبر به شما عرضه کند. برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره فنی رایگان و اطلاع از لیست قیمت انواع اینورتر صنعتی با کارشناسان پارتاک صنعت تماس بگیرید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

Instagram WhatsApp WhatsApp Telegram
خانه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من
پشتیبانی

تیم پشتیبانی

پشتیبانی آنلاین
پاسخگوی سوالات شما هستیم
10:51
سلام، من پشتیبان آنلاین هستم. سوالتون در چه موردی هست؟ یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید
واحد فروش و استعلام قیمت
امور مالی
واحد فنی
سوال دارم